![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 03 October 2010 Skąd: Radom ![]() |
WITAM
Mam do sprzedania wspaniałe radio do samochodu firmy ALPINE model : CDE-9880R. Radio zakupiłem rok temu do mojego samochodu. Jego stan spokojnie mogę okreslić jako bardzo dobry, posiada jedynie lekkie ślady użytkowania czyli małe ryski które wyłacznie można dostrzec pod światłem ( wszystko widoczne jest na zdjęciach). Naprawde polecam to radio, gdyż idealnie nadaje sie do przeróżnych instalacji audio i jestem pewny, że spełni to oczekiwania każdego nawet najbardziej wybrednego audiofila ![]() Etui na panel, Instrukcje obsługi w kilku językach Elementy montażowe Pudełko Instrukcja obsługi w języku polskim Ważna gwarancja Sprzedaję to radio z wielkim żalem, ale niestety gotówka jest mi w tym momencie bardziej potrzebna niż dobre radio ![]() Zapożyczone dane techniczne: ALPINE CDE-9880R TO JEDEN Z NAJNOWSZYCH I ZARAZEM BARDZO ZAAWANSOWANYCH TECHNOLOGICZNIE SPRZĘTÓW NA NASZYM RYNKU. FIRMA ALPINE OD LAT ZAPEWNIA NIESAMOWITĄ JAKOŚĆ NA PRZYSTĘPNYCH WARUNKACH CENOWYCH A PRZYTYM JEST LIDEREM W BRANŻY CAR AUDIO JUŻ OD KILKU LAT. W PRZEDSTAWIONYM MODELU WIDAĆ IŻ WYKONANIE JEST NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE JAK TO ALPINE MA ZAWSZE W SWOICH ODBIORNIKACH RADIOWYCH. RADIO UMILI SPEWNOŚCIĄ NAWET NAJDŁUŻSZĄ PODRÓŻ SAMOCHODEM, A NAJNOWSZE ROZWIĄZANIA TECHNOLOGICZENE RZUCĄ WSZYSTKICH NA KOLANA. WŁAŚCIWOŚCI: Tuner: Pamięć: (FM:18/MW:6/LW:6)Funkcje RDS: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT Bluetooth: Obsługa Bluetooth - wymagany Alpine KCE-300BT. Pełna kompatybilność z wybranymi modelami telefonów - koszt 450 zł Zestaw głośnomówiący Wybór głosowy (wybrane modele telefonów) Audiostreaming - przesyłanie utworów audio z telefonu, laptopa, palmtopa itp. Podłączenie iPoda: Podłączenie iPoda poprzez złącze Full Speed. Wymagany kabel (KCE-422i). Obsługuje wszystkie iPody za złączem dokującym. Odtwarzanie w kolejności losowej według: Song, Albums, All Opcje wyszukiwania: Playlist, Artist, Album, Song, Podcast, Genre, Composer, AudiobookWyszukiwanie procentowe: Artist, Song, Album Odtwarzacz CD: Odtwarzanie: CD/CD-R/CD-RW Odtwarzanie: MP3/AAC/WMA Odtwarzanie w kolejności losowej Przetwornik DA 24bit Podłączenie USB: Wersje USB: 1.1/2.0 System zapisu plików: FAT 12/16/32 Odtwarzane MP3: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3 Odtwarzane WMA: Windows Media™ Audio Odtwarzane AAC: ACC-LC format \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'/m4a\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\' file Ilość kanałów: dwa kanały (Stereo) Ustawienia dźwięku: Regulacja poziomu subwoofera Regulacja częstotliwości środkowej pasma tonów niskich Regulacja szerokości pasma tonów niskich Regulacja poziomu basu Regulacja częstotliwości środkowej pasma tonów wysokich Regulacja poziomu tonów wysokich Filtr górnoprzepustowy Sterowanie zmieniacza płyt CD: Odtwarzanie w kolejności losowej, CD Text Kontrola kilku zmieniaczy MP3 CHA-S634 (wymagane KCA-410C) Wyświetlanie znaczników ID3 z plików MP3 Ogólne: Wyświetlacz matrycowy LCD 5 x 9 Biały wyświetlacz LCD Pokrętło regulacji głośności Grafitowyy panel Do wyboru w menu radia 2 kolory podświetlenia (zielony/bursztynowy) Trzy wyjścia przedwzmacniacza Wejście: Full Speed Obsługa interfejsu sterowania fabrycznego na kierownicy Zdejmowany panel czołowy Wyjście automatycznej anteny Wyjście załączania wzmacniacza Obsługa pilota zdalnego sterowania ![]() CENA : 450zl do negocjacji !!!! KONTAKT : PW lub email - Endoc24@gmail.com |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 04:24 |