![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 19 February 2010 ![]() |
Witam
![]() A więc do rzeczy. Chciałbym Was zapytać co myślicie o tym aucie: http://moto.allegro.pl/item921385372_unika...s_gti_st_s.html Proszę Was o ocenę części użytych w projekcie, czy to ma prawo sprawnie i bezawaryjnie jeździć? Wcześniej to auto stało na allegro z wywaloną uszczelką pod głowicą. Teraz jest zrobiony, więc zastanawia mnie czy to nie jest przypadkiem wina przeróbek i czy to nie bedzie się działo notorycznie ? No i właśnie jak może być z awaryjnością? Auto miałoby być użytkowane mimo wszystko na co dzień, więc chciałbym aby się nie sypało jak choinka na trzech króli... Druga sprawa- czy do tej mocy turbo nie jest dobrane zbyt duże? Nie będzie wstawało zbyt późno ? Może ktoś jest z Warszawy i zna to auto/ kierownika, który je upala i może co nie co powiedzieć zarówno o aucie jak i o nim ? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zulf- dzięki, ale to wciąż niewiele mówi o samym aucie i właścicielu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 12 January 2009 Skąd: Łódź ![]() |
a jaki jest problem aby zadzwonić do sprzedającego i pogadać ??
widać, że temat tego auta drążysz (powiedzmy że znasz historię znalezioną w sieci) możesz też nadmienić, że auto znalazłeś na racingforum.pl (wielu moich znajomych BARDZO poważnie traktuje to forum !!) -------------------- E55T '98 - czyli V8 w wydaniu AMG :D
S211 320 CDI '06 + pakiet AMG |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
Niestety nie stać mnie
![]() Bardzo proszę o wszelkie opinie o tym focusie z mojego linku, jestem nim poważnie zainteresowany dlatego pytam czy wg. Was części są dobrze dobrane i czy ten samochód ma prawo jeździć bezawaryjnie, czy ogólnie w tak modzonych autach trzeba mieć świadomość, że co parę tyś km mogą być różne awarie, z którymi trzeba będzie walczyć? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
chcesz mieć bezawaryjny samochód ... nie moduj go
co do auta , to jeżeli jesteś poważnie zainteresowany podjedź ze znajomym mechanikiem. obejrzyj , jedź na rolki , spr moc i będzie wszystko wiadomo. i tak wszystkie bolączki auta wychodzą dopiero po miesiącu lub 2 jazdy codziennie owym autem. po 5 czy 10 min nic poważnego nie wywnioskujesz |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 17 February 2007 Skąd: Warszawa-Bielany... ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 13:19 |