![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Gdzie robią przeglądy samochodowe ( w Warszawie) i nie przyczepiaja się do braku katalizatora. Dzisiaj probowałem ale pan nie podbił mi dowodu rejstracyjnego bo stwierdził, że to niedopuszczalne .
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: 05-092 ![]() |
Eeee tam... Ja od dwoch lat bez wiekszych problemow podbijam. Ostatnio zone wyslalem zeby zrobila piekne oczy i sie pousmiechala
EDIT: A tak nawiasem mowiac to nie liczysz chyba ze ktos jawnym tekstem napisze gdzie i za ile da sie cos takiego zalatwic? -------------------- Do you know what Nemesis means?
A righteous infliction of retribution by an appropriate agent, personified in this case by a horrible cunt. Me. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
CYTAT("mario.d":33gmpb5m) Gdzie robią przeglądy samochodowe ( w Warszawie) i nie przyczepiaja się do braku katalizatora. Dzisiaj probowałem ale pan nie podbił mi dowodu rejstracyjnego bo stwierdził, że to niedopuszczalne .
robi sie porzadek w polsce w szwecji taki numer nieprzechodzi juz od xx lat -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
a co to jest katalizator?
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
W Wołominie,
Jakby był kłopot, to ja urzeduję zaraz obok i mam pewne chody -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
ok dzieki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
no pieknie a policja czuwa
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Fałtekowo k/Warszawy ![]() |
CYTAT("ITR":ma4smtxl) a co to jest katalizator?
katalizator to chyba jest długa rura najlepiej 2,5" zakończona wydechem koncowym dobrze rozumuje?? -------------------- https://www.rpmotorsport.pl
Katalizatory i tłumiki Magnaflow, Sklep tuningowy, Tuning Sklep, Tuning, Felgi Japan Racing, Multimedia i Car Audio Alpine, oleje Millers Motul i wiele innych, sprawdź |
|
|
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Wszędzie podbija Ci dowód jeśli oprócz normalnej opłaty dodasz jako bonus 50zł
-------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 June 2003 ![]() |
A przyznałeś się że nie masz katalizatora??
Czy też wszedł pod auto i stwierdził to?? Bo raczej analizatorem spalin małe szanse aby to stwierdzić............. Ja zawsze od wielu lat zadaję chytre pytania o analizę spalin i jakoś do tej pory nigdy nie doczekałem się odpowiedzi Warto zwrócić uwagę że normy spalin zmieniają sięw kolejnych latach i jeśli masz aoto z 1990 roku to ma spełniać normę anno domini 1990 . -------------------- 968CS
C63w205 190 2,3-16V i inne |
|
|
![]()
|
|
Nic nie wspominałem o wycieciu katalizatora. Koleś wszedł do kanału i sam zobaczył. Skład spalin nie wykazał nieprawidłowośći. Auto jest z 1999.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Uno Racing Dołączył: Fri, 19 September 2003 Skąd: Opole ![]() |
http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=32430297 taka smieszna rzecz, ale gdy była w srodku zwykła rura a nie strumienica to cos takiego walnac i problem z głowy raz na zawsze.
|
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("lukiasz":9b47hgr8) CYTAT("ITR":9b47hgr8) a co to jest katalizator? katalizator to chyba jest długa rura najlepiej 2,5" zakończona wydechem koncowym dobrze rozumuje?? Dokładnie tak Na pytanie pana diagnosty pukającego w puste miejsce po kacie na rurze 2.5" "GDZIE JEST KATALIZATOR" zapukałem w tłumik końcowy i odrzekłem tutaj Przegląd podbity |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
Diagnoste nie ma obchodzic czy auto ma katalizator, czy tez nie, tylko czy spelnia normy dla danego samochodu. Jak w dowodzie jest wbite ze jet kat (albo rocznikowo ma obowiazek go posiadac), to dla niego ma spelniac i tym sie trzeba martwic...
-------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: pod Warszawa ![]() |
Mi w trakcie przegladu badal tylko czy spelniam normy spalin, wydruk pokazal, ze ok i that's it. (Wydech 2,5" od poczatku do konca)
-------------------- forged sr20det.... not anymore
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
Co za kretyńskie pytanie!
A panu co podał adres GRATULUJĘ! -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("Colin":2c5dm1e0) Diagnoste nie ma obchodzic czy auto ma katalizator, czy tez nie, tylko czy spelnia normy dla danego samochodu. Jak w dowodzie jest wbite ze jet kat (albo rocznikowo ma obowiazek go posiadac), to dla niego ma spelniac i tym sie trzeba martwic...
Fizyczna obecność kata nie jest wymagana ? Jesteś tego pewien ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
ech chopaki chłopaki trochę powagi...
współczuje tym diagnostą.... z Wołomina.... Admin niech najlepiej "wypie*.*" cały ten temat.... |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
CYTAT("shafter":1ic5cx0p) CYTAT("Colin":1ic5cx0p) Diagnoste nie ma obchodzic czy auto ma katalizator, czy tez nie, tylko czy spelnia normy dla danego samochodu. Jak w dowodzie jest wbite ze jet kat (albo rocznikowo ma obowiazek go posiadac), to dla niego ma spelniac i tym sie trzeba martwic... Fizyczna obecność kata nie jest wymagana ? Jesteś tego pewien ? Ehh a co bedzie jak puszka bedzie a w srodku pusto? Ma zagladac do srodka? Wszystko wyjdzie na analizatorze... wierz mi:) -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 16 July 2004 ![]() |
CYTAT("TwinTurbo":24yllb5a) Co za kretyńskie pytanie!
A panu co podał adres GRATULUJĘ! Ja również GRATULUJE i dodam tylko, że na autokacik.pl zaglada czesto zastepca komendanta WRD tego co jest na Waliców woęc ciekawe kto tu zagląda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 09:44 |