![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 28 May 2007 ![]() |
Witam... może ktoś mi pomoże co mam zrobić , nie wyłącza mi się ssanie aż w aucie czuć benzynę pali jak smok ok 16/100 , czujnik temperatury wymieniany a na pulpicie temperatura jest zawsze O tak jakby był uszkodzony. Może ktoś mi pomoże bo w serwisach się poddali. Pozdrawiam
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
pierwsze primo- nie ten dział, bedzie ostrzezenie!
drugie primo- sprawdz termostat trzecie primo-sprawdz lambde czwarte primo-uzupelnij profil piate primo ultimo-podjedz np do diagronika -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 April 2003 Skąd: Kwidzyn/Grudziądz ![]() |
CYTAT("Barbara Ryszkaniec":edl395lp) Witam... może ktoś mi pomoże co mam zrobić , nie wyłącza mi się ssanie aż w aucie czuć benzynę pali jak smok ok 16/100 , czujnik temperatury wymieniany a na pulpicie temperatura jest zawsze O tak jakby był uszkodzony. Może ktoś mi pomoże bo w serwisach się poddali. Pozdrawiam
-a co to były za serwisy? wulkanizacyjne może -"nie wyłącza sie ssanie" -możesz to sprecyzować -podłaczał sie ktoś z diagnozą -czy ten czujnik jest w ogóle podłaczony (bo objawy są taki jakby własnie ten czujnik był odłaczony)- dawka paliwa jest za duza, wolne obroty pewnie ok. 1200, w spalinach czuć paliwo -moze czujnik temperatury od klimy Ci wymienili (biały na 2 piny) zamiast tego od temperatury wody (niebieski na 4 piny) pozdr -------------------- zaciski hamulcowe BREMBO-renowacja-lakierowanie proszkowe-adaptery do zacisków BREMBO-serwis rajdowy RPP/RSMP/GSMP
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 22:00 |