![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 11 July 2007 ![]() |
Witam
Mam problem z jednym z moich autek czyli z Mazda RX8 i nie bardzo mogę znaleźć specjalistę od silnika wanlka w moim mieście, więc prosiłbym o jakiś namiar na dobry warsztat lub ewentualnie o jakąś diagnozę internetową co jest i co można zrobić. Objawy są takie Auto ma problemy z odpalaniem, jak już odpali to szarpie i przerywa tak jakby nie dochodziło paliwo czy coś podobnego. Puszcza białe bąki z wydechu, właściwie to kopci na biały kolor. I nie jest to kolor pary z wydechu bo auto jest garażowane w ciepłym garażu. Autko z 2004 roku bardzo rzadko używane, właściwie od października jeżdziłem nim tylko ze dwa lub trzy razy , dziś je próbowałem właśnie odpalić bo chciałem troszkę odreagować stresy i pojeździć... Pozdrawiam i przepraszam jeśli temat umieściłem w złym miejscu. -------------------- www.szerokiewidoki.pl
Wirtualne wycieczki, fotografie panoramiczne i inne usługi fotograficzne |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Nie ściekł ci aby olej na dół komory spalania przez te dwa miesiące? Tam uszczelki rotoru mimo wszystkich udoskonaleń nie trzymają jakoś rewelacyjnie.
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje Hwojtek zaraz doniosę o tym mojemu mechanikowi który się nie zna na takich autach w sumie to on mi ciężarówki serwisuje
![]() Więc może jakby ktoś chciał polecić dobry warsztat to proszę bardzo. Mimo wszystko polecam RX8 przez 4 lata ani jednego problemu nie było. -------------------- www.szerokiewidoki.pl
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
pytaj na forum mazdaspeed.pl - tam powinni pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
ale gdzie ten warsztat? jaka czesc Polski chociaz napisz kolego.............
|
|
|
![]()
|
|
Najlepiej okolice Kielc
-------------------- www.szerokiewidoki.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 January 2005 Skąd: Kraków ![]() |
Uderz na TYM forum, do użytkownika "rxwawa", to chyba najlepszy fachowiec od "wirujących tłoków" w polsce. Ma warsztat koło Warszawy.
-------------------- MX-5 ND
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 23 June 2025 - 06:54 |