![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 10 October 2008 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Aparat działa... i tyle o tych fotkach. Nie ostre , nie ciekawe.
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
Zdjęcia straszne! Ale w sumie miło że ktoś przedstawił jakiś tam przegląd motor show, nie byłem a chciałem.
-------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 10 October 2008 ![]() |
Zdjęcia nie najwyższych lotów z kilku powodów. Cholernie trudno dobrać ustawienia na takiej imprezie, światło jest tak zróżnicowane że naprawdę trzeba by poświęcić wuchtę czasu i prób. Dwa to to, że jednak byłem tam z inną misją niż robienie zdjęć a mianowicie dobrej zabawy przede wszystkim. Zdaję sobie sprawę, że to są kiepskie zdjęcia jednakże chciałem się podzielić taką relacją.
![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 21 June 2003 ![]() |
Jedno, na szybko, na otarcie łez dla rozczarowanych
![]() ![]() -------------------- 7:39,9
2:35,8 1:37,9 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
Jedno, na szybko, na otarcie łez dla rozczarowanych ![]() No, powiedziałeś A to teraz musisz powiedzieć B - dawaj więcej fotek ![]() -------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Jedno, na szybko, na otarcie łez dla rozczarowanych ![]() da się ?? da.. dawaj więcej ![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 05:53 |