![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 06 June 2010 ![]() |
Na rynku dostepnych jest kilka nowych "oryginalnych" pomp do c20xe/let. Tylko ze sa to chinczyki i cena ich tez jest sporo nizsza niz w ASO. Mowa o tych po ok 600zl (mysle ze wiekszosc z was wie gdzie mozna je kupic, bo nie chce robic antyreklamy czy tez reklamy wiec nie mowie na glos).
Czy jezdzil z was ktos na tych pompach? Jaka to ma wytrzymalosc? Bo nie wiem czy warto wogole to brac i zakladac, bo troche rozbierania jest. Te pompy sa z diesla 1.7 i w dodatku wklepjac numer do EPC wyswietla ze nie ma takiego nr.. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
a cos wiecej na ten temat moglbys powiedziec
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
kup pompę z z20let/ler i smoka do zrobienia
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 30 October 2010 Skąd: Łódź ![]() |
jak będę miał chwilkę to ci coś nasmaruje na GSi klubie
|
|
|
![]()
|
|
Tylko ze taka pompa to wydatek sporo ponad 1000zl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Ja słyszałem że tyle samo warte co pompy z np. IC z 50% ceny, do z20 można kupić po 600-700zl pompę. Znajoma wsadziła pompę do xe z jakiegoś Lanosa czy coś takiego i daje rade a zapłaciła 370zl nie pasują tylko potem śruby od miski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 September 2009 Skąd: www.Mickey-Garage.pl ![]() |
pompa z diesla jest chyba inaczej napędzana (inny sposób łączenia z wałem)
-------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
Części wykonywane indywidulanie Racing Custom Parts zapraszam ![]() ![]() Tsunami 0-100km/h - 1.7sec - 1231KM 1171Nm - ET@8,471 / 275km/h |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 23 July 2007 Skąd: Lidzbark Warminski ![]() |
ja mam taką pompę za 500zł z numerami GM (nie wiem czy to chinczyk, nie wbijałem numeru do EPC) - przejechane 10 tys km. Jestem zadowolony. Lampka ciśnienia oleju szybko gaśnie. Nic wiecej nie moge napisac, ale nie zauwazylem nic negatywnego.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 06:56 |