![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 08 April 2003 ![]() |
No i udało się!
Integra posprzątała Kadetta. Trzeba przyznać, że Kadett odkręcał się widocznie lepiej, ale poziom był tak wyrównany, że zadecydowały umiejętności! Kierowca Integry naprawdę zasłużył na tytuł mistrza prostej. Litewski Golf wygrał co prawda finał klasy TURBO bez użycia doładowania (ROTFL) , ale nawet jakby zaczął działać ten ich shot, to Booster i tak byłby poza zasięgiem w generalcie. Ciekawym akcentem humorystycznym była wypowiedź Litwinów na koniec, że nie włączyli gazu bo czekają na "superfinał" Jawna ściema, bo instalacja N20 była po prostu założona poprzedniej nocy dla picu i fura była po prostu źle wyregulowana. Czym by się skończyło odpalenie shota +150 w VR6 na obniżonej głowicy i cr 12:1 (miał +220KM bez nitro) chyba nie trzeba tłumaczyć. Pozamiatane. Gratulacje! -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
hmmm..... ale bardzo fajnie, że przyjechali....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 16 January 2003 Skąd: Sochaczew ![]() |
No to jest chyba 1:1, jeżeli wźmiemy pod uwagę zeszłoroczne Bemowo.
-------------------- MG ZS 180
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: W-wa ![]() |
nio... fajnie ze sie pojawili - brawa za checi i odwage
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
wielkie uznania dla kadeta.
Ostra walka. Ale wlasciciel kadeta sam powiedzial ze znacznie poprawil swoje autko w porownaniu do zeszlorocznego Bemowa. Jeszcze raz gratulacje. -------------------- S1 R K20A JDM
CTR boost - ET 12.066s <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ECU-Performance.com.pl">http://www.ECU-Performance.com.pl</a><!-- w --> HONDATA Dealer |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
samochody Litwinów jak na sztrucle z jakich zostały zrobione są naprawdę niesamowite. Niesamowity zostawiały za sobą też smród metanolu
wywnioskowałem też, że do spraju wielkiego uznania to oni nie mają... podobnie jak ja zresztą -------------------- whatever
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 16 January 2003 Skąd: Sochaczew ![]() |
Na parkingu widziałem jeszcze litewską Mazdę ale nie widziałem żeby startowała. W wynikach też jej nie mogę znaleźć. Co się z nią stało?
-------------------- MG ZS 180
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Łódź ![]() |
CYTAT("Jacek1":3iocy5fh) Na parkingu widziałem jeszcze litewską Mazdę ale nie widziałem żeby startowała.
Startować, startowała. K.Y. -------------------- Anung un Rama
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: Stalowa Wola/Warszawa ![]() |
a ten kadett nie mial klapy tylnej i maski z zywicy? bbo jakos dziwnie to wygladalo z bliska.
-------------------- Fiat ///// Car of the Year 1967/1970/1972/(1980)/1984/1989/1995/1996/(1998)/(2001)/2004/2008
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Gratulacje dla Litwinów za pracę włożoną w auta przy tak skromnych środkach finansowych. Byłem pod wrażeniem.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: Stalowa Wola/Warszawa ![]() |
dla dobrze poinformowanych(organizatorzy) mam pytanie.czy kadett z litwy i astra z mielcarek tuning wygraly swoje pojedynki?skoro tak to czemu nie jechaly w finale, szczegolnie astra.
-------------------- Fiat ///// Car of the Year 1967/1970/1972/(1980)/1984/1989/1995/1996/(1998)/(2001)/2004/2008
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
u nich tuninng to jak tuning "turbo śmietnika"...
tuning za grosze bardzo taniego auta...czemu my tak nie robimy golf nawet jak jechał bez nitro i tak był zaj*.* |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 December 2002 Skąd: Tychy/Kraków ![]() |
CYTAT("www.czasy.com":liqgtyua) No i udało się!
Integra posprzątała Kadetta. Trzeba przyznać, że Kadett odkręcał się widocznie lepiej, ale poziom był tak wyrównany, że zadecydowały umiejętności! Kierowca Integry naprawdę zasłużył na tytuł mistrza prostej. Litewski Golf wygrał co prawda finał klasy TURBO bez użycia doładowania (ROTFL) , ale nawet jakby zaczął działać ten ich shot, to Booster i tak byłby poza zasięgiem w generalcie. Ciekawym akcentem humorystycznym była wypowiedź Litwinów na koniec, że nie włączyli gazu bo czekają na "superfinał" Jawna ściema, bo instalacja N20 była po prostu założona poprzedniej nocy dla picu i fura była po prostu źle wyregulowana. Czym by się skończyło odpalenie shota +150 w VR6 na obniżonej głowicy i cr 12:1 (miał +220KM bez nitro) chyba nie trzeba tłumaczyć. Pozamiatane. Gratulacje! Ale ten golf nie mógł mieć chyba silnika VR6. Nie montowali takich w Golfie I więc nie jechałby w klasie Turbo. Gdyby bez N2O miał 220KM to myślę, że odjechałby mi znacznie bardziej (w finale) niż to miało miejsce. Jechałem seryjnym Volvo S40 T4. Bez chipa, wydechu, bez niczego! Jedyny tuning to wyjęcie koła zapasowego i narzędzi z bagażnika. Moc 200KM, więc lekki i wybebeszony Golf I z mocą 220KM raczej daleko by mi odjechał a odjechał troszkę. -------------------- Every weapon needs a master.
JKRacing.pl - Chiptuning VOLVO, Saab, Ford, BMW, Mercedes i innych marek. Tychy. Poszukujemy nowych przedstawicieli! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
CYTAT("tomeQ":3huws9yp) dla dobrze poinformowanych(organizatorzy) mam pytanie.czy kadett z litwy i astra z mielcarek tuning wygraly swoje pojedynki?skoro tak to czemu nie jechaly w finale, szczegolnie astra.
Astra minimalnie przegrala w polfinale z Maxem. -------------------- Jasiek
Ibiza powered by VTG & Diagtronik 181 PS/403Nm |
|
|
![]()
|
|
no skoro tak to no problem.pytam bo speaker gadal co innego wiec pytam.a tak przy okazji to skoro ta astra ma >250hp to ile ma ta honda albo ile kierowca przezyl juz streetow
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 19 November 2002 Skąd: Poznań ![]() |
Robiłem jako widz i trzeba przyznać, że te litewskie auta naprawde robiły wrażenie.
-------------------- Turbo's don't die, They are killed
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 29 November 2002 Skąd: Pruszkow ![]() |
... Ale gdyby rok temu nie wpadli i nie nauczyli nas czegos to Modlin wygladalby zupelnie inaczej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
no ja nic nie mówie ale jezeli chodzi o astre Sebastiana Mielcarka to by zjadła ta honde bo wystartowała duzo pózniej a minimalnie przegrała
kolega który widział to zajscie i spiker mówili o falstarcie wiec o so chosi?? bo ja liczyłem na kadett vs astra bo obaj mieli takie same czasy identyko -------------------- czołg sprzedany
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Litwini mnie mile zaskoczyli. Sporo osób na forum pisało, Litwini to, Litwini tamto, przedstawiono ich raczej z negatywnej strony. Przyznam się, że spodziewałem się raczej 'buraków'. Tymczasem to kulturalni, świetnie mówiący po angielsku, normalni goście. Auta wyglądają jak wyglądają ale osiągi mają, powiedziałbym, skuteczne. Jest to chyba najlepszy przykład, że nawet za stosunkowo niewielkie pieniądze i 'trochę' własnej pracy można w tym sporcie sporo osiągnąć. Pozdrawiam serdecznie...
-------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Ma ktos zdjecia tych Litwinskich bolidow?
-------------------- www.CENTRUM-FELGI.pl
Felusie: ATS, EXCLUSIVE LINE, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, AUTEC, BORBET, CW, PRO LINE, RIAL, RONAL, BROCK, RcDESIGN, ANZIO, KAHN DESIGN, BREYTON, ANTERA, MOMO, OXIGIN, CARMANI, STILAUTO, RONDELL, CMS, SPEEDLINE, TENZO R, DOTZ, DRAG, AEZ, ROTA, ENZO, DEZENT... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 04:30 |