![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Konstancin-Jeziorna ![]() |
Czy ktoś ma doświadczenia z zimowaniem samochodu pod chmurką, ale w pokrowcu? Wymagany jest taki, który nie porysuje, nie przemoknie, pewnie powinien jakoś tam "oddychać". Nie wiem, nie znam się. Dlatego pytam, potrzebuję propozycji konkretnych produktów, ma być raczej dobry niż najtańszy, ma przechowywać piękne, oryginalne E30 znajomego.
Anyone? -------------------- THE SNOWFLAKE
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
pamiętaj, że każdy pokrowiec na wietrze będzie pracował na lakierze jak papier ścierny. nawet jak będzie Ci się wydawało, że lakier jest idealnie czysty..
Taki pokrowiec jest 100% bezpieczny dla lakieru jak auto stoi w miejscu zupełnie odsłoniętym od wiatru czyli w ........garażu ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 03 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jedyne wyjscie jakie widze to stelaz i pokrycie brezentowe. Cos jak namiot dla samochodu. Pokrowiec jest dobry do garazu zeby auto sie nie kurzylo, na dworzu to nie wiem jak by go naciagnac to i tak bedzie na wietrze pracowac.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
Jeżeli nic rewolucyjnego nie zostało wymyślone, to nidyrydy
![]() Też kiedyś chciałem taki pokrowiec, i mo to na forum wyperswadowano. SR.pl -------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Konstancin-Jeziorna ![]() |
Rozumiem. W takim razie potwierdza się moje przypuszczenie, że nie ma pokrowca na outdoor. Stelaż to chyba najlepsza opcja. Jeżeli macie coś do dodania, to chętnie poczytam.
Dzięki -------------------- THE SNOWFLAKE
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Piekne, oryginalne E30 zimowane pod chmura..? Nie-eee.. Znajdz mu garaz, nie jest to chyba duzy problem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 10 November 2006 Skąd: Warszawa WN ![]() |
Piekne, oryginalne E30 zimowane pod chmura..? Nie-eee.. Znajdz mu garaz, nie jest to chyba duzy problem. +1 Kiedyś się dowiadywałem, czy można na całą zimę zostawić auto na parkingu podziemnym. Z tego co pamiętam, na terenie kampusu SGGW był to koszt ok. 100zł za miesiąc. Nie jest to indywidualny garaż, ale auto nie stoi pod chmurą. A i cena bardzo rozsądna. Moim zdaniem to opcja warta przemyślenia. -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
Kilka aut wywołujących uśmiech na twarzy :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Czy ktoś ma doświadczenia z zimowaniem samochodu pod chmurką, ale w pokrowcu? Wymagany jest taki, który nie porysuje, nie przemoknie, pewnie powinien jakoś tam "oddychać". Nie wiem, nie znam się. Dlatego pytam, potrzebuję propozycji konkretnych produktów, ma być raczej dobry niż najtańszy, ma przechowywać piękne, oryginalne E30 znajomego. Anyone? http://www.softgarage.pl/ nie miałem, ale wszyscy polecają w de bardzo popularne -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 21:04 |