![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 30 August 2010 Skąd: Wawa ![]() |
Cześć,
to mój pierwszy post tutaj, ale od czasu do czasu już do Was zaglądałem wcześniej w poszukiwaniu informacji. Teraz mam konkretne pytanie - interesują mnie opony jak z tematu. Tak się składa, że akurat te opony w interesującym mnie rozmiarze są teraz do kupienia na allegro w dobrej cenie. Dlatego też rozważam zakup konkretnie tego modelu. Aukcja jest TUTAJ Ogólnie chciałbym poznać Waszą opinię na temat tych opon, z założeniem, że szczególnie na początku będę ich używał głównie do jazdy ulicznej, na tor mi ich po prostu szkoda, więc tam mam drugie koła z innymi oponami. Później jak już się zużyją, zjadę je do końca pewnie na torze właśnie. Druga sprawa to opony z tej konkretnej aukcji - z tego co wyczytałem na stronie Pirelli "PZero Corsa System to dwie różne opony montowane równocześnie w jednym samochodzie". Chodzi o to, że na przedniej oponie jest inny wzór bieżnika, niż na tyle. A u tego sprzedawcy wszystkie opony są jednakowe. Żeby nie było, dzwoniłem, gadałem z gościem i mówi, że sprzedał już nie jeden komplet tych opon i zawsze były takie - czyli cztery jednakowe. Czy ktoś z Was ma/miał takie opony? Czy rzeczywiście są dwie różne na jedną stronę? Czy mam gościowi wierzyć i je kupić? Będę wdzięczny za wszelkie informacje! -------------------- Pozdrawiem
Camil |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
na moje oko, to te z aukcji sa przednie dla samochodow rwd - corsa direzionale
mysle, ze w fwd spoko da sie je zalozyc na wszystkie 4 kola |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 30 August 2010 Skąd: Wawa ![]() |
No właśnie w tym sęk, że ja potrzebuję je założyć do mojego autka, a to jest 4x4. W związku z tym zupełnie nie wiem co mam zrobić...
-------------------- Pozdrawiem
Camil |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
kupic i stestowac
![]() |
|
|