Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Pirelli PZero Corsa - potrzebne opinie/informacje.
camil_q
post Mon, 30 Aug 2010 - 17:05
Post #1

User

Cześć,

to mój pierwszy post tutaj, ale od czasu do czasu już do Was zaglądałem wcześniej w poszukiwaniu informacji. Teraz mam konkretne pytanie - interesują mnie opony jak z tematu. Tak się składa, że akurat te opony w interesującym mnie rozmiarze są teraz do kupienia na allegro w dobrej cenie. Dlatego też rozważam zakup konkretnie tego modelu. Aukcja jest TUTAJ

Ogólnie chciałbym poznać Waszą opinię na temat tych opon, z założeniem, że szczególnie na początku będę ich używał głównie do jazdy ulicznej, na tor mi ich po prostu szkoda, więc tam mam drugie koła z innymi oponami. Później jak już się zużyją, zjadę je do końca pewnie na torze właśnie. Druga sprawa to opony z tej konkretnej aukcji - z tego co wyczytałem na stronie Pirelli "PZero Corsa System to dwie różne opony montowane równocześnie w jednym samochodzie". Chodzi o to, że na przedniej oponie jest inny wzór bieżnika, niż na tyle. A u tego sprzedawcy wszystkie opony są jednakowe. Żeby nie było, dzwoniłem, gadałem z gościem i mówi, że sprzedał już nie jeden komplet tych opon i zawsze były takie - czyli cztery jednakowe.

Czy ktoś z Was ma/miał takie opony? Czy rzeczywiście są dwie różne na jedną stronę? Czy mam gościowi wierzyć i je kupić? Będę wdzięczny za wszelkie informacje!

--------------------
Pozdrawiem
Camil
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 30 Aug 2010 - 17:05
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
!markos
post Mon, 30 Aug 2010 - 20:22
Post #2

prawie jak integra

na moje oko, to te z aukcji sa przednie dla samochodow rwd - corsa direzionale
mysle, ze w fwd spoko da sie je zalozyc na wszystkie 4 kola

+Quote Post
camil_q
post Wed, 01 Sep 2010 - 12:33
Post #3

User

No właśnie w tym sęk, że ja potrzebuję je założyć do mojego autka, a to jest 4x4. W związku z tym zupełnie nie wiem co mam zrobić...

--------------------
Pozdrawiem
Camil

+Quote Post
!markos
post Wed, 01 Sep 2010 - 12:41
Post #4

prawie jak integra

kupic i stestowac wink.gif

+Quote Post