![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 10 May 2008 Skąd: inąd ![]() |
Hej, bratu padło Galaxy w okolicach Norymbergi i stąd pytanie, czy jest tu ktoś kto może akurat wraca tamtędy do PL i ma wolne miejsce na lawecie żeby go zgarnąć po drodze? Long shot.
Jeśli tak, będę wdzięczny za nr kontaktowy w prywatnej wiadomości. Ew jakieś pomysły na tanie ściągnięcie stamtąd auta do PL? Na obecną chwilę wynajęcie autolawety w PL i jazda po samochód wydaje się najtańsza. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 10 November 2006 Skąd: Warszawa WN ![]() |
Wsiadaj w lawetę i jedź po niego. Będzie Cię to kosztowalo ok. 300 PLN za lawetę + koszty paliwa. Podejrzewam, że nikt Ci tego taniej nie zwiezie. Tylko pytanie, jak z realną ładownością autolawety do 3,5T - czy Galaxy wejdzie na legalu.
-------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
Kilka aut wywołujących uśmiech na twarzy :) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 09 February 2007 ![]() |
Na fejsie jest grupa Laweciarze w UE i Laweciarze-najlepsze ładunki , możesz tam zapytać czy na powrocie ma ktoś wolne miejsce. Ale nie licz na to , że zapłacisz 300-500zł...
Lawety 3,5T mają ładowność w granicach 1200kg , więc jak wrzucisz Galaxy i spotkasz BAG to będzie bolało , a uwielbiają ustawiać się przed granicą. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 04 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
Albo portal clicktrans polecę, powinienes tam znalezc cos ciekawego
-------------------- V8
|
|
|
![]()
|
|
Tak, na autolawetę do 3,5T raczej nie ma szans. Na clicktrans już wrzuciłem ogłoszenie, obczaję jeszcze te grupy na fb! Dzięki.
Na 300-500 nie liczę, ale wszystko co poniżej ~2,5k (tyle najtaniej znalazłem jak dzwoniłem po laweciarzach) i tak będzie super. No, chyba że holowanko... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
ja za holowanie z holandii (alfa romeo
![]() -------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
Na obecną chwilę mam ofertę z clicktransu za 1400 pln do Warszawy, więc nie najgorzej. Może jeszcze ktoś przebije
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
1400 z Norymbergii chyba drogo. Ja placilem 1550pln z Leeds w uk do Wroclawia nie dawno.
Mnostwo osob wozi w podobnych pieniadzach lora lub zwykla laweta. Dwa lata temu za Kassel padlo mi auto. 680 km od Wroclawia. Zaplacilem 3000 pln za lawete. Gosc byl po 8h od zgloszenia. Na plecach przywiozl mi Fieste tdci ja z rodzina przepakowalem sie i ogien do domu,a on dostarczyl moje auto do Wroclawia i zabral Fieste spowrotem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 08:15 |