![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 03 January 2010 ![]() |
Witam czy ktoś z was miał doczynienia z wskaźnikami prosport albo auto meter w porównaniu do AG
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 09 September 2006 Skąd: ARS Serwis 4x4 ![]() |
auto meter to inna klasa niż autogauge, zdecydowanie profi, bardzo porządne i ładne wskaźniki.
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 19 June 2007 Skąd: z ulicy ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 Skąd: WPI ![]() ![]() |
prosport to te same zegary co auto gauge tyko z innym logo więc pokazują różne rzeczy
-------------------- www.re5pect.pl
|
|
|
![]()
|
|
oj mała pomyłka nie Auto meter tylko Motor Meter - to pewnie jak Nike i Mike
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 23 July 2007 Skąd: Lidzbark Warminski ![]() |
kupując zegary zdecydowałem sie na ProSport - znieszmaczony zegarami AG które miałem kiedyś (zresztą błednie bo AG z 2006 roku to nie ta sama jakość co AG z 2010).
Oczywiście polecano mi STACK lub GREDDY - ale 4 wskaźniki przewyższały wartość mojego samochodu:) ProSport to AG w innej szacie (równiez made in Taiwan), kupiłem analogowe zegary i w sumie za tą cene jestem zadowolony. Jednak mam złe doświadczenia z zakupem tych zegarów w firmie Mtuning.pl http://www.mtuning.pl/sklep/index.php?cPath=47_187_188 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
napisz jakie masz te zle doswiadczenia.
-------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
kupowałem w wakacje i chyba trafiłem na kogoś w zastępstwie...
1. Dzwonie przed zakupem zapytać się czy dostanę ciśniene oleju, temperature oleju, boost i EGT w kolorach red&white - odpowiedz: "TAK". 2. Zamawiam, płacę. 3. Paczka nie przychodzi, dzwonie do Mtuning- dostaje wiadomość, że jednak nie ma jednego zegara w tym kolorze, proponują wysyłke 3 a ten jeden doślą - zgadzam się. 4. Przychodzi paczka: otwieram - na pudełku od cisnienia oleju napis długopisem "brak czujnika ciśnienia". Faktycznie - w srodku sam zegar. Otwieram Boosta - wskazówka już pokazuje inną wartość niż "0". do tego ślady montażu. EGT wygląda OK. 5. Napisałem maila, opisałem sprawe i dzwonie - poinformowano mnie o pomyłce, towar wzięty z półki z towarami z reklamacji. Mam odesłać te dwa zegary - odsyłam. (zapłaciłem tysiaka i jestem z jednym zegarem ![]() 6. Dla pewności dzwonie z zapytaniem czy doszły wysłane zegary... Tak doszły, ale nie ma jednego z reklamowanych zegarów w moim wybranym kolorze... trudno, i tak mam jeden nie od kompletu - zgadzam sie na rózne oświetlenie. 7. Zegary wkońcu dotarły do mnie. Powyżej to taki duży skrót, musiałem troche pakować, wysyłać na poczcie, dzwonic i pisac maile - ze strony obsługi Mtuning była pełna kultura, panowie przeprosili itd. Ale za to że wysłałem mieli oddac pare zł - chyba zapomnieli:) W sumie to mam problem z zegarem cisnienia oleju - ale gwarancji mi pewnie nie uwzglednia bo przegwintowałem czujnik (nawet nie zglaszalem reklamacji). I tak to wyglądało - żona to pękała ze smiechu ze mnie jak sobie kupiłem zegarek za tysiąc złotych:) Dlaczego pytasz bobr4? pacujesz tam? |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Zdecydowanie profi, ale w stosunku do autogauge czyli prosport sa profi w stosunku do AG na silniczkach krokowych ? wyglądają jak AG, kosztują tyle co AG (na ebay) wiec wydaje mi sie że to podobne wskaźniki ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
Cowboy - przeciez napisane jest ze profi sa auto meter, a auto gauge i prosport to niemalze to samo.
@ Woj.Tek - nie mam nic wspolnego z ta firma - zapytalem sie bo rozne osoby maja rozne widzenie na problemy - chodzi o to zeby napisac jaki byl problem z ta czy inna firma bo takie ogolnikowe napisanie ze ma sie zle doswiadczenia to nic nie mowi. -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Cowboy - przeciez napisane jest ze profi sa auto meter, a auto gauge i prosport to niemalze to samo. faktycznie, sorki za zamieszanie, jakoś sie zasugerowałem cycatem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Panowie a Motor Meter ?
|
|
|
![]()
|
|
wracając do zegarów prosport - przy temperaturze -16 stopni C juz zegar doladowania mi nie dzialal
jak w samochodzie troche się ogrzeje to dziala normalnie |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 24 July 2003 Skąd: Szczecin/Koszalin ![]() |
bo sie nie jeździ turbo w takich temperaturach, nie wiedziałeś?
|
|
|
![]()
|
|
...kupiłem analogowe zegary i w sumie za tą cene jestem zadowolony. Jednak mam złe doświadczenia z zakupem tych zegarów w firmie Mtuning.pl http://www.mtuning.pl/sklep/index.php?cPath=47_187_188 co do zegarów cofam to co napisałem - po kilku miesiącach z 4 zegarów działa mi jeden (padł czujnik cisnienia oleju, padł czujnik temperatury oleju i padła termopara)... działa tylko boost - pewnie dlatego że nie ma czujnika:) co do sklepu który mi to sprzedał to potwierdzam to co napisalem wczesniej... nawet mialem chęć kupić nowe czujniki ale oczywiście nie ma części zamiennych:) ehh trzeba zbierać na inne zegary.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
jak ktoś nie ma ciśnienia patrzenia na wskazówki to polecam takie cudo, u mnie sprawdza się 100% ...
![]() pzdr -------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 20 July 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
jak ktoś nie ma ciśnienia patrzenia na wskazówki to polecam takie cudo, u mnie sprawdza się 100% ... ![]() Perfekcyjne urządzenie do tego, aby poustawiać sobie wartości minimalne/maksymalne, podłączyć alarm i zajmować się patrzeniem na drogę. r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
P@ffcio można widzieć co to ma dokładnie w sobie, jak działa i gdzie i za ile można kupić?
-------------------- Wszystkie moje posty są moja subiektywną opinia proszę ich nie łączyć z żadną firmą i osobami...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 14:09 |