![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Corsa Tuning rodem z 2003
Jeśli tęsknicie czasem za tuningowym stylem lat 00. to polecam swój sentymentalny odcinek o litrowej, trzycylindrowej Corsie C. Wygląda jakby jechała na ATS2003 do Torunia. Albo na sesję do magazynu GT. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 06 February 2013 Skąd: Namysłów ![]() |
Corsa Tuning rodem z 2003 Jeśli tęsknicie czasem za tuningowym stylem lat 00. to polecam swój sentymentalny odcinek o litrowej, trzycylindrowej Corsie C. Wygląda jakby jechała na ATS2003 do Torunia. Albo na sesję do magazynu GT. Myślałem że jebnelo to w końcu na amen..., niestety jednak nie... -------------------- Crx Ballade Zc1&Bmw E36 328,Bmw E46 330i.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
To takie tuningowe disco polo. Zawsze znajdą się jacyś fani
-------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 14 February 2009 Skąd: Oborniki Śląskie ![]() |
Chyba jednak wolę litrową corsę, niż pochipowane eMpowery o ogromnych mocach i porozjeżdżanych ludzi.
-------------------- `05 Renault Sport Megane 225 5d
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Taaak, a drifting to discopolo motorsportu. Tego nie powiedziałem. Po ulicach patrząc, ja nie widzę żeby trend szpachlex tuning wracał. A z tego co pamiętam trend wziął się z niskiego poziomu technicznego i finansowego jaki mieliśmy te 20 lat temu. Dzisiaj żeby zrobić wow i wrażenie na widzu trzeba pójść naprawdę grubo z projektem (patrz obecny Ultrace). -------------------- A110S
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 23:31 |