![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
Jak w temacie. Chodzi o warsztat solidny, w którym można się umówić podjechać i zrobic samochód za rozsądną kasę -jak na s3 . Chodzi o naprawy bierzące, nie tuning-ta osoba która szuka serwisu zdecydowanie nie interesuje sie modyfikacjami. Dzięki
EDIT-Tak lepiej Mori |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
...
Jak ma dobrą gadkę to polecam Auto-Vive z ASO. Ale pod warunkiem że patrzysz im na ręce. A jak nie wymaga ASO to Chiptronic. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak autoryzowany to polecam Szewczyk, jak nie to Chiptronic.
-------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 11 October 2002 ![]() |
Chiptronic lub VTG jak kto woli i strzeż się serwisów autoryzowanych.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
Dziękować, dziękować
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 06 August 2003 ![]() |
a ja polecam byly autoryzowany serwis bylego Chylinskiego (sasiad szewczyka)
autoryzowanie mechanicy zostali, ceny spadly. kolesie znaja sie na rzeczy. a jak proste sprawy to cianciara na fieldorfa. pozdrowiona |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
Jest w Piastowie ok. 500m ode mnie warsztat gdzie specjalizują się w VW group a szczególniue audi,
szef i pracownicy jeżdzą Audi Ja już robiłem kilka rzeczy serwisowych u nich i jestem zadowolony, choć niby normalny warsztat bez fajerwerków. A spotykałem już u nich i TT-tki i A8 i nawet serwisują Lotusa Esprita Ceny na przyzwoitym poziomie, tylko z terminami kiepsko bo mają sporo roboty zawsze a tylko dwa stanowiska. -------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 06 August 2003 ![]() |
to chyba sa dobrzy. bo dobry warsztat zawsze ma klientow i nawet reklamowac sie nie musi...
tak samo jest z moimi gazownikami. -------------------- quattro - to jest to!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Mori":241fwqou) ...
Jak ma dobrą gadkę to polecam Auto-Vive z ASO. Ale pod warunkiem że patrzysz im na ręce. A jak nie wymaga ASO to Chiptronic. Patrzec na rece? Jak tam mozna patrzec na rece... Przeciez tam jest z tylu serwis i wlazic tam nie mozna! BTW: Jak mozna patrzec na rece komus kto ma poustawiane na biurku iles dyplomow ukonczenia kursow a nie wie, ze vag wykryje np. nie dzialajacy elektrozawor od klimy ktory mi nie dzialal! Takich przpadkow mialem kilka i szkoda o nich gadac! Moge tylko powiedziec jedno - Ładny lokal maja! Jak sie chce miec dobrze zrobiony samochod to polecam ta sama firme co wszyscy! Znaczy sie Chiptronic! Chyba, ze te autko jest na gwarancji to juz inna historia... Pozdrwiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Miałem awarię z reflektorem kiedyś (pierdoła akurat) i podjechałem do nich. Powiedziałem że mają zrobić, warunek że będę patrzył. I patrzyłem ...
-------------------- Mori
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 08:40 |