![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 27 October 2008 ![]() |
Witam
Sprzedam: - NOWY sterownik EasyECU 3+ (wersja 8 kanałów) - NOWY interfejs USB do podłączenia pod komputer - NOWA szerokopasmowa sonda lambda BOSCH LSU 4.9 - NOWY czujnik temperatury powietrza dolotowego BOSCH 280 130 085 - NOWY czujnik temperatury spalin typu K wraz z zestawem montażowym - NOWE wtyczki do sondy lambda BOSCH oraz do sterownika EasyECU (do podłączenia sondy) - UŻYWANY czujnik spalania stukowego BOSCH - UŻYWANY czujnik obrotów wału - trigger 60-2 do zamocowania (do dokończenia, pozostaje zamontować na kole pasowym i wyosiować) Cena za powyższe: 1500zł - NOWY regulator ciśnienia paliwa (nie posiadam paragonu, bo mi gdzieś już zaginął) - listwa wtryskowa z wtryskiwaczami W124 2.8 M104 (pasuję także do M103) wtryskiwacze 0280155209 wraz z mocowaniami do kolektora M103 - przepustnica z VW VR6, sterowanie na linkę (idealnie pasuję do kolektora silnika M103) Cena za powyższe: 200zł Sterownik wraz z innymi nowymi rzeczami kupiony ok. miesiąca temu, ale nawet nie odpakowany, nigdy nieużywany. Posiadam paragon. Gwarancja producenta. Wysyłka Poczta Polska lub Paczkomaty InPOst. Wysyłka Poczta Polska: - przedpłata: ok. 20zł - pobranie: ok. 30zł InPost pewnie taniej. Odbiór osobisty: Sosnowiec Tel. 697750175 Sprzedam także silnik Mercedesa do modelu W201 (190) o oznaczeniu M103.942 i remoncie kapitalnym. Rzędowy sześciocylindrowy. Dane techniczne: https://pl.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W201 W skrócie: - pojemność 2.6 - moc 160KM - moment: 220Nm - wersja z katalizatorem i sondą Posiadam do niego cały osprzęt wraz z układem wydechowym, chłodnicą, sterownikiem KE-Jetronic, wiązką, etc Mam także skrzynie biegów pięciobiegową po przeglądzie z nowymi uszczelniaczami o zalaną nowym olejem plus reszta części do zamontowania w W201. Cena za silnik wraz z całym osprzętem i skrzynią biegów, wszystko co potrzeba do SWAPu w W201 na 2.6: 2000zł Wszystko kompletowałem dla siebie, ale postanowiłem sprzedać auta, a co za tym idzie wszystko pozostałe staję się już niepotrzebne. Zdjęcia mogę wysłać po niedzieli jak wrócę. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 07:28 |