![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 26 November 2006 ![]() |
Witam
Wersja USDM ‘92 , która posiada kilka ciekawych dodatków w odróżnieniu od wersji europejskich. Związku z tym ze na Europę nie wychodziły mr2 turbo , zamiast przekładać sam silnik specjalnie ściągnąłem całe auto aby podczas przekładki silnika nic nie brakowało. Dawcą była japońska wersja GT-S ’96. Z GT-S’a zostało zabrane wszystko co najlepsze: cale zawieszenie , hamulce, silnik oraz elementy wnętrza . Zdjęcia dostępne tutaj : http://otomoto.pl/oferta/toyota-mr2-turbo-...html#542479d1c4 Tak jak napisałem w ogłoszeniu , cena do sporej negocjacji - w zależności od wyposażenia , kilka gratów przyda mi sie do następnego projektu . SILNIK: 3S-GTE gen3 UKŁAD DOLOTOWY: -Dolot Apexi -Filtr Apexi -BOV HKS SSQV II -IC power XS - trunk mount UKŁAD WYDECHOWY: -Wydech JapSpeed -Turbo z evo TD05 ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: -Turbo Timer HKS -Blitz dual solenoid boost controller (EBC) UKŁAD NAPĘDOWY: -Szpera płytkowa KAAZ - spięta na MAXA ![]() -Przerobiona maglownica - większy promień skrętu ZAWIESZENIE: -BC Racing Type BR-Rh - ![]() UKŁAD HAMULCOWY: -większe z rev 2+ BODY-KIT: -Warga rev 2+ -Świata tylnie rev 3+ JDM ŚRODEK: -Boczki z JDM'a czyli skora z alcantarą -cup holder JDM -kierownica Drift -Short Shifter - home made -Kubły Bimarco Cobra 2 Dużo więcej informacji pod nr tel 600 211 913 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 07:51 |