![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
A oto i mój foryś :
Auto z roku 99 2.0 S-Turbo B+G Wóz doładowany 0.9 BAR Turbo : IHI z STI . Pompa : Wallbro 255 . Dolot: Intercooler Impreza STI Wydech : bez katów i środkowego tłumiczka , końcowy tłumik Prodrive . Zawias : przód i tył Amortyzatory od 2.5XT , Łączniki (przód i tył) Power Flex , tylny stabilizator od Imprezy WRX02 . Hamulce : przód 2.5XT + Tarcze Brembo i klocki Ferrodo (tył muszę dorobić przejściówki ale też 2.5XT) . Napęd : Skrzynia biegów od Forestera 2.5XT Rozpórki kielichów : Przód i tył Whiteline Inne : Wskaźniki EGT ,Boost (AutoGauge ) Wskaźnik Innovate DB + Sonda szerokopasmowa INNOVATE LC-1 , Spawarki w reflektorach ;-) Finalnie : Strojenie auta MAPTEK stage3 ,kompletny napęd od Impreza RA ,zawieszenie Tein ProStreet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
Zawsze mi sie te stare forestery podobaly , fajnie wyglada , szacowana moc ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: Kampinos ![]() |
Duża róznica w wielkości jest pomiedzy spreżarkami TF035 i TD04L??
-------------------- ...
Fiat Uno Turbo - 185KM & 232Nm Fiat Stilo 1,9 JTD - 160KM & 343Nm Lancia Delta 2.0 16V Turbo - in progres Lexus IS300 2JZ-GE Turbo Drift - w budowie |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Zawsze mi sie te stare forestery podobaly , fajnie wyglada , szacowana moc ? Szacowana moc po mapteku stage 3 to 250 KM- to i tak za dużo na rodzinne auto ;-) ale to mi właśnie wystarczy -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Szacowana moc po mapteku stage 3 to 250 KM- to i tak za dużo na rodzinne auto ;-) ale to mi właśnie wystarczy E tam.. W RS4, a zwłaszcza RS6 masz więcej, a to też rodzinne autka... ![]() Ja bym Foresterka dalej kręcił! ![]() ![]() -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
![]()
|
|
E tam.. W RS4, a zwłaszcza RS6 masz więcej, a to też rodzinne autka... ![]() Ja bym Foresterka dalej kręcił! ![]() ![]() Wiesz nie mówię że nigdy nic więcej - najpierw się naciesze tym a później ... pomyślimy ;-) -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Wiesz nie mówię że nigdy nic więcej - najpierw się naciesze tym a później ... pomyślimy ;-) Almerka też miała być cywilna, rodzinna... usportowiona... ![]() Teraz jest pusta w środku... ![]() ![]() Forester bardzo wdzięczne autko, bo ma dużo miejsca pod maską, jest kompletnie niepozorne... można zrobić sleepera jak cholera! ![]() Piotrek. -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Ile wazy taki "Lesnik" ? Nie chce mi sie googlowac...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
2.0 S-Turbo B+G
gaz? |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 11 October 2007 Skąd: Tarnów ![]() |
Właśnie o to samo miałem zapytać
|
|
|
![]()
|
|
2.0 S-Turbo B+G gaz? A co ?? GAZ oszczędniej a przy tym szybka możliwość wystrojenia auta po modach . Jak pewnie się orientujecie lub nie subaru forestery z tych roczników nie są za bardzo ogarniane w kierunku remapów ECU jedynie ECUtekiem w poznaniu . A poza tym auta używam na co dzień więc nie ma się co dziwić ;-) -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
zwracam honor. blem pewien ze w Twoim siedzi boxer. a wtedy bylbym w niezlym szoku. ale tam rzedowki z tego co w necie znalazlem.
![]() |
|
|
![]()
|
|
zwracam honor. blem pewien ze w Twoim siedzi boxer. a wtedy bylbym w niezlym szoku. ale tam rzedowki z tego co w necie znalazlem. ![]() OJ OJ jaka rzędówka jasne że to boxer gdyby to była rzędówka to najprawdopodobniej bym tego auta nie kupił (dźwięk z wydechu BEZCENNY) -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
Z ciekawosci ile LPG pali taki zmodzony forester ?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Z ciekawosci ile LPG pali taki zmodzony forester ? ![]() Przy różnej jeździe znaczy (z córką w foteliku i żoną ) + sam na wypadach z kumplami ;-) 15 litrów LPG -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 10:07 |