![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 13 April 2011 Skąd: Krk ![]() |
Witam , na sprzedaż mam swojego Mitsubishi colta czt 2006 rocznik. Jestem drugim właścicielem tego auta. Samochód został zakupiony w salonie Mitsubishi w Niemczech przeze mnie w 2011 roku . Auto serwisowane, było wyłącznie w firmie TTC Tuning oraz GTR Performance ( Bardzo znane firmy w Polsce) . Auto to było moim oczkiem w głowie , nie oszczędzam na nim ani grosza. Jak ktoś poszukuje szybkiego/pewnego cichociemnego auta do idealnie trafił .
Spalanie - przy spokojnej jeździe po mieście - 6/8 l na 100 km Spalanie - przy spokojnej jeździe w trasie - udało mi się nawet zejść do 4.5 l na 100 km ale średnio wychodzi 5/6 l na 100 km Spalanie - przy bardzo szybkie jeździe - to około 11/12 l (Dzięki dobremu wystrojeniu auta spalanie spadło porównaniu do serii ) Moc około 210 hp 290 nm ( na doładowaniu tylko 0.7 bara ),dla zainteresowanym wyśle wykres . Zawsze było lane wyłącznie paliwo 98 z LOTOS oraz wymiana oleju po 10000 km ( Motul 300v 15w50 ) . Przyspieszenie do 100 km/h to około 5.5 sekundy . Modyfikacje Wizualne - Felgi jr11 16x8 (Nowe zakupione w maju 2016 roku) + (oryginalne 16 , 15 stalówki ) - Zegary Shadow Modyfikacje Mechaniczne - Cały wydech z downpipem ( firma GTR Performance) - Kolektor wydechowy ( firma TTC Tuning) - Dolot + zabudowany stożek simota ( TTC Tuning) - Blow off blitz (oryginalny ) - Intercooler forge - Sprężyny Apex + (oryginalne) - Federale 595 rs-r semi slick - Strojenie ( firma TTC Tuning) Koszt wszystkich przeróbek przekroczył 16 tysięcy zł . Cena jaka mnie interesuje to : 24999 zł cena do negocacji http://otomoto.pl/oferta/mitsubishi-colt-m...o-ID6ypBh7.html |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 16:24 |