![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 13 January 2010 ![]() |
Witam. Kobita uparła się na taki wynalazek. Na co konkretnie zwrócić uwagę, czego się wystrzegać. Skrzynia manual, to raczej zdecydowanie. Najważniejsze jaki silnik, z kompresorem, czy bez(osiągi raczej na drugim planie).Wybór nie jest oszałamiający ale to chyba to samo co w Clk jak się nie mylę. Czy zdecydowanie brać polifta, jakie różnice? Wyczytałem że to całkiem bezawaryjne auto, nadaje się to na dupowóz? Ewentualna alternatywą jest MX5 NC, może w tę stronę się skierować?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 15 August 2007 ![]() |
Moja dziewczyna miała slk 170 po lifcie 01r 163 ps. Zwróć uwagę aby był ma 100% bezwypadkowy:) bo to ważne w tego typu aucie. Jako całoroczne auto średnio się nadaje, ale ja jeździłem nim też zimą, trochę stresujące doświadczenie. Auto generalnie fajne ale jako drugie.
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 05 September 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Jako całoroczne auto średnio się nadaje, ale ja jeździłem nim też zimą, trochę stresujące doświadczenie. Auto generalnie fajne ale jako drugie. czemu sie nie nadaje na auto całoroczne? co w nim nie tak? Tylny napęd? Te auta nie mają żadnej kontroli trakcji? Zastanawiam się trochę nad takim, jako całorocznym dupowozem... |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 13 November 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
To zupełnie jak Niesmiertelny + forum + OT = ban ... wcześniej, czy później.
Odpuść sobie kolego takie komentarze ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
PS. A wstyd napędzony przez starszą panią w zwykłym aucie z naklejkami hurtowni ogrodniczej bezcenny
![]() r. (i już kończymy OT) -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 17 May 2004 Skąd: LBI ![]() |
Wiadomo, że kobieta + rwd+ zima równa się dzwon wcześniej czy później ![]() Tia, Zona znajomego jeździ CLK 3.2 w automacie juz ponad 2 lata i radzi sobie bez problemu. -------------------- CCWA i ARX
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 13 November 2009 ![]() |
To zupełnie jak Niesmiertelny + forum + OT = ban ... wcześniej, czy później. Odpuść sobie kolego takie komentarze ![]() Nie rozśmieszaj mnie. Od tego jest forum żeby wyrażać swoje zdanie, jak tego nie rozumiesz to masz poważny problem. Chyba pomyliłeś fora. Przemyśl to - masz 14 dni. P. Tia, Zona znajomego jeździ CLK 3.2 w automacie juz ponad 2 lata i radzi sobie bez problemu. Napisałem prędzej czy później. |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 26 August 2011 Skąd: Stargard Szczeciński ![]() |
jednym z większych problemów tych aut jest to że np. w porównaniu z clk odnosisz wrażenie jakby było słabo wykonane poprostu jest delikatniejsze( ja bynajmniej tak mam) jest także kapke głośniejsze niż clk mówie o cabrio oczywiście. Zimą jak najbardziej da sie polatać tylko jak każdym rwd trzeba uwarzać i jeździć z głową ale co jest również prawdą trudniej jest nim wpaść w poślizg niż clk nie wiem czemu ale tak już jest. Co do silników innego niż z kompressorem bym nawet niebrał pod uwagę gdyż to poprostu zamół straszny i to też najlepiej szukać 200,230 kompressor pre/lift i 230 kompressor po lifcie jak dla mnie. różnicaw spalaniu nie jest znacząca może 1l/100 albo i nawet nie . z dachem przez 3 lata można powiedzieć nie miałem problemu jedną z głównych rzeczy które lubią sie psuć w nich to przepływomierz i przepustnica
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 04 July 2025 - 15:04 |