![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 19 November 2009 ![]() |
czesc,
Panowie, dobry znajomy szuka nowego samochodu. Ma być z lekkim zadziorem, rocznikowo w okolicach 2000-2004 i do 20-25k pln. Najlepiej japończyk w benzynie. Czy taki Sportive z 2litrową benzyną jest dobrą opcją. Czy ktoś miał styczność z tym wozem ? http://www.wai-net.de/my-cars/gallery Fabrycznie 131koni i 171nm, da sie jeszcze coś z tym zrobić ? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: W-wa ![]() |
Jakby kolega był zainteresowany to mam coś ciekawszego dla niego tylko musiałby 4tyś dorzucić, Mazdaspeed Protege uturbiona wersja Sportive. Seryjna moc 170km i silnik rozwojowy na seryjnych bebechach 250 do osiągnięcia.
-------------------- Mazda Rx-8 Turbo by Rev Service
Celica GT4 ST205 by REV Service ex Mazdaspeed Protege 2003 Black Mica by Coobcio Garage |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 19 November 2009 ![]() |
Jakby kolega był zainteresowany to mam coś ciekawszego dla niego tylko musiałby 4tyś dorzucić, Mazdaspeed Protege uturbiona wersja Sportive. Seryjna moc 170km i silnik rozwojowy na seryjnych bebechach 250 do osiągnięcia. gdyby to nie był sedan to czemu nie ![]() widze, że raczej nikt sie nie wypowie na temat sprotiva, więc może zaproponujcie jakąs alternatywę ? Raczej wolnossak, gdyż auto będzie również dupowozem, a wiem że kumpel ma blisko do roboty, przez co raczej turbawka by wiecznie nie dogrzana była co pewnie kiepsko wpływa na jej żywotność itd. na wszelakie pomysły jesteśmy otwarci |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: W-wa ![]() |
Co do dłubania tego silnika FS hp to raczej dużo gratów nie ma, jedyne wyjście to ściągać graty z japonii od ichniejszej (Sport20)wersji FS-ZE który to wolnossący miał od 165 do 175km.
-------------------- Mazda Rx-8 Turbo by Rev Service
Celica GT4 ST205 by REV Service ex Mazdaspeed Protege 2003 Black Mica by Coobcio Garage |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 11:33 |