![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 18 January 2011 Skąd: Poznań ![]() |
Witam wszystkich
przedstawiam swoje obecne auto Jest(a raczej była) to Mazda 323F BA 2.0V6 (144KM) ori wersja GT w połowie grudnia 2010 auto przechodziło SWAP :]] Obecnie po przeszczepie na silnik 2,5 v6 KLZE (seria 200KM) ile ma się okaże... MODEL: Mazda 323F BA, 5d SILNIK: 2,5 v6 KLZE z Mazdy Mx-6 J-Sepc UKLAD DOLOTOWY: dolot CAI Simota UKLAD WYDECHOWY: kolektory sportowe 6-2-1 Powerflow ( dedykowane do Mx-6), rurka zamiast katalizatora, wydech końcowy by Maxitun ELEKTRONIKA: seria (na dniach wlatuje SMT6) UKLAD NAPĘDOWY: skrzynia manualna 5bieg, od silnika KF, w planach "krótsza" skrzynia od K8, sprzęgło kompletne Exedy ZAWIESZENIE: amortyzatory KYB, sprężyny MTS Technik -5cm UKLAD HAMULCOWY: seria, w planach przeszczep tarcz przednich z Mazdy 6 BODY-KIT: replika pakietu Mazdaspeed (dokładka zderzaka przód, progi). Spojler i chlapacze oryginalne z pakietu GT. wkład soczewki malowany na czarno, przetłoczenia zderzaków na czarny połysk tylne kierunki w lampach na czerwono boczne kierunki "clear" ciemna szyba" klamki i lusterka "w kolor" xenon 6000K + białe postojówki LED`owe lato alufelgi 8x17" - odnowione, malowane na czarno z czerwonym lipem + opony Pirelli PZero Nero 215/45 ŚRODEK: srebrne tarcze zegarów podświetlane na niebiesko (zrobione), reszta podświetlania panelu centranego niebiesko czerwona kierownica obszyta skóra i skórzany mieszek gałki zmiany biegów malowanie części kokpitu wokół zegarów na czarny połysk tak wyglądała po zakupie: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A tak obecnie: ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I fotki ze SWAP-a :] KLZE ![]() Uploaded with ImageShack.us i operacja: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Już wiem na co uważać na drodze w poznaniu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Ile to ~ waży?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
jedyny słuszny motor w tej budzie
![]() -------------------- 15" TOYOTA GT86 HKS Supercharger
23" Skoda Octavia IV |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 August 2010 Skąd: Busko Zdrój ![]() |
w połowie grudnia 2011? Zaginasz czasoprzestrzeń
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: podkarpacie ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 Skąd: Silesia ![]() |
pokaż fotke jak silnik wygląda pod maską chce widzieć ile miejsca zostało. jakieś plany dmuchnięcia tych koni są?
-------------------- GromoService
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 Skąd: Silesia ![]() |
Dubelek posta sorki
-------------------- GromoService
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
silniki wygladaja identycznie
![]() -------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
v6 w kompakcie.
mocowania oba silniki maja te same? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Ta Mazda to rozumiem to musi jechać
![]() Ps. Raszpla bez problemu mieści się w aucie? wygląda na wysoką ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 04 May 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
seria ale 1.8 bp 1170 kg a to wyzej pewnie 1200+ seria 1210kg, duuużo niestety, ale odchudzania typu zostawianie tylko fotela i obrotomierza nie będzie(na razie bo bo potem chciałbym to zmienić), ale na razie auto nie tylko na tor. Z lżejszych rzeczy to tylko planuję jakieś fajne bardziej jdm-owe lekkie felgi. O doładowaniu nie będę na razie pisał, póki co trzeba ogarnąć N/A jak należy a potem się okaże. Ale chciałbym . Wtedy zostałyby dwa kubły i kokpit. a tylny rząd aut. Ale zobaczymy. Kolega działa przy projekcie KLZE kompresor, jak u niego wypali to zobaczymy co u mnie, bo niestety miejsca pod maska niewiele zostało ![]() Ps. Raszpla bez problemu mieści się w aucie? wygląda na wysoką ![]() Nie wiedziałem na początku o co Ci chodzi. Ale wujek google przyszedł z pomocą. Tak, mieści się i nawet auto jej się podoba, nawet wspiera mnie mentalnie bardzo mocno, co cieszy :] Ps. Raszpla bez problemu mieści się w aucie? wygląda na wysoką ![]() Nie wiedziałem na początku o co Ci chodzi. Ale wujek google przyszedł z pomocą. Tak, mieści się i nawet auto jej się podoba, nawet wspiera mnie mentalnie bardzo mocno, co cieszy :] |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Pomorskie ![]() |
Nie wiedziałem na początku o co Ci chodzi. Ale wujek google przyszedł z pomocą. Tak, mieści się i nawet auto jej się podoba, nawet wspiera mnie mentalnie bardzo mocno, co cieszy :] KOD Raszpla Raszpla lub raszpra - dziewczyna co to delikatnie mówiąc piękna nie jest. Brzydal, bazyl. Ja bym się obraził. ![]() ![]() -------------------- CBR F4i & CRF250R
Pug 607 2.2 HDI |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
raszpla=dziewczyna i broń boże nie jest to obraźliwe bynajmniej w moich kręgach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Dziwne kręgi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
[OT] - zależy gdzie w Łodzi - na dzielnicy Górna można w pysk dostać za taki tekst skierowany do kobiety
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
Masz jakieś filmy prezentujące jak madzia gada
![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Warszawa WJ ![]() |
Kolektor ssący też jest ZE czy od KF bo mi się jakoś fotki nie otwierają?
-------------------- cztery koła i silnik
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 05:07 |