![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 27 November 2005 Skąd: dolny śląsk ![]() |
Jak w temacie,potrzebuje wyważyć i sprawdzić
-------------------- Corrado 4motion Limited Edition
VR6T B2 CQ 2.2T |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 February 2004 Skąd: MIASTO MOCY... WROCŁAW ![]() |
Borowa, ul. Dębowa 5, tel. 071 3148186
-------------------- Fuel Games Part I am 21.05.2011 Rothenburg 1/4 ET 13,6 SCIERWOLOT
https://picasaweb.google.com/112471818709940932677/SIERRACOSWORTHKOSIARZ http://www.youtube.com/user/Kosiarzzz http://tnij.org/cosworth Mój projekt |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 25 February 2007 Skąd: świętokrzyskie ![]() |
Ja mam bardzo dobre doświadczenia z firmą Turbo Julita przy Krzywoustego. Robiłem u niego co nie co i całkiem pozytywne odczucia.
-------------------- Pancin
== www.scyzzor.com == == www.superoes.pl == |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 December 2005 Skąd: Osterdam ![]() |
-------------------- Digital photography is for pussies !!! ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 August 2007 Skąd: SNC/Wro ![]() |
Tak jak Kosiarz pisze Borowa polecam
-------------------- ...przede mną i za mną ognia kurz...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 27 November 2005 Skąd: dolny śląsk ![]() |
Dziękuje wszystkim za podpowiedzi...pozdrawiam
-------------------- Corrado 4motion Limited Edition
VR6T B2 CQ 2.2T |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 18 September 2007 Skąd: Milton Keynes UK ![]() |
Jak w temacie,potrzebuje wyważyć i sprawdzić We Wrocku jest firma Judyta Turbo wiedzą co robią i zaistnieli w necie użyj szukajki.Pozdro ![]() -------------------- SKYLINE R33 GTR
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 26 June 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
Równiez polecam borową robilem tam kilka turbin i nadal tam bede wysylal! Bez najmiejszych problemów szybko sprawnie i solidnie
-------------------- corsa a c20... 11,1 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 25 February 2007 Skąd: świętokrzyskie ![]() |
We Wrocku jest firma Judyta Turbo wiedzą co robią i zaistnieli w necie użyj szukajki.Pozdro ![]() Turbo Julita, nie Judyta. Pisałem o niej w poście wyżej. -------------------- Pancin
== www.scyzzor.com == == www.superoes.pl == |
|
|
![]()
|
|
![]() Uno Racing Dołączył: Fri, 19 September 2003 Skąd: Opole ![]() |
Turbo Julita, nie Judyta. Pisałem o niej w poście wyżej. również polecam, ale nia na krzywoustego tylko drugą mniejszą siedzibę, jakaś boczna ulica od opolskiej nie pamiętam dokładnie -------------------- Be smart, drive safe, stay legal.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
mi w borowej (ci po lewej stronie) jedna turbine spaprali, chuczała od poczatku i pojezdziłem na niej z 3 miechy - druga po dobrej cenie smiga dobrze
-------------------- oldboy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 26 June 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
Tylko ze borowa (BARPOL) nie robi scen z gwarancją bo jak mi w passacie 1.8t robili i po jakis 2 tygodniach sobie ubzduralem ze coś sie zje...o to bez problemu ją sprawdzili i zrobili od nowa a co sie okazalo to niebyla wina turbiny tylko rurka od filtra byla zalamana i powieetrze dawalo dziwne odglosy
-------------------- corsa a c20... 11,1 ET
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 09 January 2013 ![]() |
Cześć,
Szukając dobrego speca od turbosprężarek natknąłem się na Wasze forum. Jest to mój pierwszy post, a więc witam Was serdecznie ![]() Chcę odgrzać tego kotleta, bo pada mi turbo w VW Golfie Plus 1.9 TDI (nie jest to fura do śmigania bokiem ![]() Widzę, że polecacie firmę z Borowej. Znalazłem jakieś dwa namiary na Borową: 1) Aurelia Białas www.turbosprezarki.com 55-093 Borowa ul. Dębowa 5 +48 603 233 578 +48 601 890 494 tel. / fax. +48 71 314 81 86 2) Barpol 55-093 Borowa, Lipowa 3 dolnośląskie Tel.: 713157244 Który z nich polecacie? Czyli: który, to KTÓRY ![]() Poza tym kolega wymienił również: 3) www.turbojulita.pl F.H.U „JULITA” Krzysztof Witek ul.Armii Ludowej 11 51-214 Wrocław tel.608358981 lub 71/3251919 Lubię, jak robota jest zrobiona dobrze- bez lipy, ale też za dobre pieniądze. Proszę Was o opinie w tej sprawie. Dzięki serdeczne, Szymes |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Z julity większość nadaje się do ponownej regeneracji
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
Moze to bardziej Poznań niż Wrocław, ale ja polecam:
http://www.kramex.net.pl Spróbowałbym najpierw zapytać o idealną używkę, ponieważ mają również takie, a ewentualnie regenerować. Handlujemy z tą firmą bardzo długi czas i nigdy nie było kłopotu. Zawsze wszystko w najlepszym porządku. -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]()
|
|
Z julity większość nadaje się do ponownej regeneracji ![]() Niestety o emp turbo słyszałem (czytałem), że są nieterminowi i to czasami nawet bardzo. Nie mam ochoty na użeranie się z kimkolwiek. Chcę zapłacić i mieć tak, jak powinno być. Rozumiem, że może zdarzło się im pare wpadek... Jednak o wpadkach z Borowej jeszcze nie słyszałem. Moze to bardziej Poznań niż Wrocław, ale ja polecam: http://www.kramex.net.pl Spróbowałbym najpierw zapytać o idealną używkę, ponieważ mają również takie, a ewentualnie regenerować. Handlujemy z tą firmą bardzo długi czas i nigdy nie było kłopotu. Zawsze wszystko w najlepszym porządku. -Nic nie wiem o tej firmie. Hehe w sumie o żadnej, bo pierwszy raz turbo muszę robić. Odnośnie dobrych używek: Lepsza jest dobra używka, czy po dobrej regeneracji? P.s. Dzięki za Wasze propozycje. Jak dokonam wyboru -tego jeszcze nie wiem-czuje, że może być ciężko. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 05 December 2008 Skąd: DW ![]() |
dużo już napisano,
ja mam dobre doświadczenia z turbo julita, robili mi kilka turbin, z jedną miałem problem, zrobili jeszcze raz bez gadania i za friko po czym okazało się, że miałem zapchany spływ oleju ;] |
|
|
![]()
|
|
dużo już napisano, ja mam dobre doświadczenia z turbo julita, robili mi kilka turbin, z jedną miałem problem, zrobili jeszcze raz bez gadania i za friko po czym okazało się, że miałem zapchany spływ oleju ;] Hehe, zadymka. Rozumiem, że każdemu mogą się zdarzyć wpadki. Pytanie brzmi tylko, czy ktoś potrafi do samego końca zachować się profesjonalnie. Dzwoniłem dzisiaj do emp-turbo i prawdopodobnie tam kupię już gotową turbinkę, a swoją oddam. P.s. Macie dobrego mechanika do montażu/demontażu turbo? |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Evolution Motor Sport, podjedż/zadzwón(608-738-768), turbo też zrobi i dostaniesz gwarancję na usługę.
|
|
|
![]()
|
|
Jednak intuicja kieruje mnie do BARPOLu w Borowej mimo, że znajomy znajomego (masło maślane
![]() Pojadę w przyszłym tygodniu do Borowej i zobaczę co mi sklecą w BARPOLu. Dzięki serdeczne za zaangażowanie i chęć pomocy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 09:04 |