![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 February 2010 Skąd: Poznań, Iława ![]() |
Witojcie.
Na sprzedanie karoseria, która do przedwczoraj była autem jeżdżącym tj. Astra G 2003 rok ostatnie pół roku wypustu Astry G. IDEALNA OPCJA na swap do niej mocnego silnika jeszcze z tych "starych i dobrych" tj. C20SEH, C20XE, C20LET czy Oplowskich V6 tj. X25XE czy X30XE. Tylko założyć skrzynie(mam) i wieszać (łapy mam). Był w niej silnik C20LET i został sprzedany i została mi karoseria. O budzie - miała przygodę prawą stroną ale zostało to naprawione i wszystkie pkt konstrukcyjne się zgadzają i pasują. Strzał nie był wielki (poprzednia właścicielka wjechała pod busa skrzyniowca i zmieniono : pas przedni, fartuch prawy, błotnik prawy, maska, grill - kielichy itp NIE RUSZONE. Astra ma w dowodzie wbite 1.2, więc opłaty są małe. Pierwszy właściciel - Opel Niedbała Poznań(auto pokazowe i serwisowe), drugi pracownik serwisu(jest na fakturach przed sprzedażowych jako kupujący zlecający przegląd), trzeci to Pani, która miała przygodę a 4ty ja. Kolor czerwony. PIERWSZY LAKIER na całości poza błotnik przód i maska(jest cała w sticker bomb). Przegląd do listopada 2013 a ubezpieczenie do października 2013 opłacone w jednej racie, więc bez niespodzianek typu "przyszło ubezpieczenie" dla nowego właściciela. Wady - zderzak przód do zmiany(pocięty by IC się zmieścił), lampy mają mocno "customowe" mocowania, pęknięta szyba przód. ZMIENIONE POD WIĘKSZE MOCE ---> hamulce na duże - przód 28x mm a tył 260 tarcza, ręczny na tarczach, konwersja piast na 5x110, zawias z Bertone(teraz po wyjęciu silnika trzeba by go poskręcać bo już po wyjęciu silnika sworznie tylko nałozyłem i załapalem). WYDECH KWAS 2.5" łączony w 3ch miejscach flanszami z jednym tłumikiem na końcu - szczelny i nie ryczy - ladnie mruczy. Mam też skrzynię f23 + półosie + NOWE sprzęgło kompletne pasujące do silników C20LET, C20XE i V6 Opla do dogadania dla konkretnego kupującego. Cena 3.5k do dogadania(cena starej zgnitej aśki GSI albo kompletnie nie prowadzącej się CA czy CB z tamtego wieku ![]() Kontakt do mnie : 606 79 26 56 , GG 4363005 albo przez PW. Pozdrawiam -------------------- Corsa A C20LET 314KM, 494NM ---> ex wujkowóz
Kadett E C20XET - 262KM, 371NM ---> ex pocieszacz Combo gleba i 9" alu - żonowóz Corsa A 3.2V6 231KM, 320NM - daily |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 15:05 |