![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Witam,
mam taki problem, potrzebuje info jakie turbosprężarki były montowane w wyżej wymienionym aucie. Wogole nie dotykałem dotychczas saaba więc nie wiem co tam siedzi. U znajomego seria zaczyna klękać i powstał pomysł o ewentualnym wstawieniu czegoś większego, najlepiej jakby podeszła ona na seryjny kolektor. Planowana moc to ca. 300KM. Dzieki i pozdrawiam -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 26 March 2007 Skąd: Pruszków ![]() |
A na baju patrzyłeś ?? Tam oferują kity i turba bodaj do 350HP. Nie zgłębiałem tematu czy to China, ale looknij w US co tam modza w tym aucie i jakimi środkami.
-------------------- Kiedyś TDCI teraz US - VTEC
SZYBCIEJ mocą, FAJNIEJ momentem |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 17 October 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 10 April 2007 Skąd: Kraków ![]() |
A na baju patrzyłeś ?? Tam oferują kity i turba bodaj do 350HP. Nie zgłębiałem tematu czy to China, ale looknij w US co tam modza w tym aucie i jakimi środkami. Świetny pomysł sięgać po info na kałużę - dalej już się chyba nie da ![]() Poza tym - dlaczego wszyscy się uczepili tak MapTun'a ? Może warto podejrzeć - Nordictuning i ich projekt 2.0t z 2006 (przykład) - SS 2006 2.0t 300+KM/400+nM. Poza tym polecam lekturę ECUProject.com. W 2.0T i 2.0t siedzi TD04 jedno jest 11T, drugie 14T - najłatwiej by było zrobić hybrydę. Chociaż 14T jest w stanie wygenerować znacznie więcej niż ~200 przy pomocy samego programu - nie wiem tylko ile w stanie jest przyjąć seryjny dół w T8. -------------------- On the edge.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 17 October 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 10 April 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Nordic również - http://www.nordicuhr.se/main.php?tuning=ex...&sub_page=3
-------------------- On the edge.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Dzięki wielkie za info. Tego mi było trzeba.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 08:13 |