![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Poznan ![]() |
Proszę o pomoc, niestety poczta polska takich gabarytow nie uznaje.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
dhl?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 23 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
FedEx???
z USA do Polski wyślą... to może w drugą stronę też... -------------------- we ride together, we die together...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Dhl to koszt ok 400USD wzwyż , Pocztex ok 200-300. Takie ceny były jak kiedys cos wysyłałem o podobnych gabarytach.
-------------------- Street Racer Poznań Drift Team
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Polamer, Pocztex, UPS (drogo!)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 23 May 2003 Skąd: DuPage County ![]() |
CYTAT("Greg":cr0n8a8x) UPS (drogo!)
Ale solidnie. Ciesz sie ze poczta polska nie chce Ci tego wyslac. Jak sie czegokolwiek wysylajac przez nich nie ubezpieczy to zginie , zniszcza albo ukradna...postkomunistyczny kombinat . Z Ups'em nigdy niemialem problemow-polecam. -------------------- [url=http://img295.imageshack.us/my.php?image=konie8ig.jpg:aiespkhh]Najlepsze konie [/url:aiespkhh] sa[url=http://img295.imageshack.us/my.php?image=niemiecha2bz.jpg:aiespkhh]niemechaniczne [/url:aiespkhh]
pozdrUFka |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
IMHO, nie opłaca się - zbyt duże koszty wysyłki. Kiedys szukałem i sobie odpusciłem
-------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 01 February 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
Wybadaj GLS, jestem b. zadowolony.
-------------------- 1992 200SX S13 - reaktywacja.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 16 January 2003 Skąd: Sochaczew ![]() |
CYTAT("czaras":3iy76eig) Proszę o pomoc, niestety poczta polska takich gabarytow nie uznaje.
A jakie mają ograniczenia, co do abarytów? Kiedyś wysyłałem fotelik dziecięcy w pudle po telewizorze 29 cali i zapłaciłem grosze bo wżna była tylko waga. Kumpel, który kiedys pracował na poczcie opowiadał, że widział jak jakis koleś wysyłał pocztą regał -------------------- MG ZS 180
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 04 November 2003 Skąd: Toruń ![]() |
Takie opowieści wstaw między bajki na półce
ja wysyłam miesięcznie ok 50-70 paczek, czasem więcej więc coś o tym wiem. w poczcie polskiej są ograniczenia dla paczek takie ( podaje tylko te które są istotne w tej sprawie ) waga do 20 kg długość przedmiotu do 200 cm Można nadać paczkę przesyłką tzw konduktorską - nadaje się na PKP i jedzie to pociągiem i na miejscu osoba o określonej godzinie musi czekać u siebie na PKP i odebrać osobiście paczke - niskie ceny, ale to chyba działa tylko na terenie kraju naszego ale pewny nie jestem, trzeba by popytać. Jak za granice wysyłam paczki najczęściej do USA to poprzez poczte polską najlepiej wejdź na http://www.poczta-polska.pl - tam sie wszystkiego dowiesz, w zakładce "USŁUGI" będziesz miał cennik i tam wszystko będzie opisane dokładnie. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Poznan ![]() |
CYTAT("Elberoth":35r9vlq8) .....Polecam Polamer. Wysyłaja towar......
Elberoth dzieki bardzo za rzeczowa i konkretna porade pozostalym rowniez, Jutro sie wszystko wywiem w polamerze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 27 June 2003 ![]() |
potwierdzam Polamer jest najlepszy i zadko kiedy gina paczki itd itp
jak bedziesz mial jakis problem pisz do mnie, jest to firma moje wojka -------------------- Ah VTEC. All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex.
ed9dbac21f]http://.photobucket.com/albums/v179/evonatino/1111111111111111copy.jpg[/] numer gg 9428576 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 05:49 |