![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 03 March 2013 Skąd: warszawa ![]() |
Ibiza III ASZ 131/310 Seria Plany na wrzesien GTB22 Fmic = 220+
Wiec tak: Heble 312mm audi S3 Wydech CAŁY Cupra Zawias AP -60mm Wyposażenie:Zegary z 6 Wskaznikami to co zawsze + wskaznik napiecia i temperatury Oleju (Nie kazda ibi to ma) WYPOSAŻENIE: *KOMPUTER *ABS *TCS *CENTRALKA *CLIMATRONIC *KSIĄŻKA SERWISOWA *WSPOMAGANIE *EL. SZYBY + Domykanie *EL. LUSTERKA [PODGRZEWANE, EL. SKŁADANE] *AIRBAG x 6 *ŚWIATŁA PRZECIWMGŁOWE *LUSTERKO FOTOCHROMATYCZNE *ŚRODEK Czarny (oprucz kierownicy gałki i podsufitki) *KOŁA 17" [b][b]Plany: Fotele Cupra Listwy Boczne miedzy szybami Cupra- :!: Zrobione :!: Klapa tylnia Cupra Kierownica Cupra Dokładka Zderzaka Przedniego Cupra :!: Kupiona :!: Bi Xenon - :!: Zrobione :!: Zaciski Brembo 4 Tłoczki Przód i tył 300mm co najmniej Moze z Clio Sport Podejda Fmic BPX Lub Custom - :!: Zrobione :!: Dolot Simota Radio DVD mulitfunktion (w czerwonym podswietleniu jakies 2 Din Zmiana koloru na Czarny Połysk Dach i słupki lotka itd - :!: Zrobione :!: Turbo GTB22 - :!: Kupione :!: Słupek z EGT i Boost 3 Bar Cyfrowe - :!: Zrobione :!: [/b] Reasumujac Male nie pozorne autko,ktore bedzie kontynuacja mojego poprzedniego Śp Golfika IV 200KM/430NM seria AHF 110/235 Pierwszy stage jw wrzesien Pazdziernik Drugi Stage bedzie Sachs Performance + Dp 2,75 teszta Przelot 2,5' na moze jednym Tłumiku, Wtrysk Metanolu Stage II I wieksze Pompki tak zeby 240-50+ I Launch Control Czy ktos juz Opanował akcje wkladania Zegarów z Fisem z Nowszej Ibizki 08 - ???? Dzisiejsza Operacja pod tytułem " a przyciemnie lampy tylnie " jak wyszło ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oraz wrzucenie poprzedniego cicho ciemnego klekota GT1749VC/230/AWX Kolektor/11-stka/VR6 jednomas/wałek SDI/FMIC-kwasówka/skrzynia GGU/ bIXENON custom/Dolot f78 ' Kwasówka bez Walka było 203/430 ![]() Wpadł pakiet AERO IBIZA SPORT ![]() ![]() Wpadly nowe lampy Soczewki Infinity(Najszezej swiecące i najdalej 3' na rynku ) listwa Led Audi DRL aktywne kierunki z listwy (efekt baja) przetwornice Mini H4 4300k ![]() wpadła lotka Cupra od Kolegi ![]() ![]() ![]() big break pod tarcze od 312 do 334mm ![]() przydymienie lamp tylnich Moltipem oraz oklejenie dachu i słupków ![]() zanim wpad pakiet AERO wyglądał tak z Dokładką LCR ![]() SRODEK z zegarami BOOST 3bar + EGT EVO cyfrowe reszta seria . ![]() oraz wrzucenie poprzedniego cicho ciemnego klekota GT1749VC/230/AWX Kolektor/11-stka/VR6 jednomas/wałek SDI/FMIC-kwasówka/skrzynia GGU/ bIXENON custom/Dolot f78 ' Kwasówka bez Walka było 203/430 ![]() Wpadł pakiet AERO IBIZA SPORT ![]() Wpadly nowe lampy Soczewki Infinity(Najszezej swiecące i najdalej 3' na rynku ) listwa Led Audi DRL aktywne kierunki z listwy (efekt baja) przetwornice Mini H4 4300k ![]() wpadła lotka Cupra wynik na 2,15b ![]() do tego 3 METRY 3' Klasówki na wydech przelot DP 3' juz jest Turbina lezy i czeka Reasumując Czas na [b]na dzien 27.06.2014 Auto ma nowa mapke krecąc do 5000rmp 270-80/510nm nie hamowany ale różnica jest ![]() w lipcu wpada Głowica Porting z wiekszymi Zaworami +1,5 , +2,5 Wałek SDI nowe szklanki INA black , nowe panewki Wiec 3XX powinna być na next sezon zostawiam HF80 I GTB2260VLRK + NOS +50-75KM NITRO będzie TYLKO NA spoty i 1/4 na codzien bedzie mapa 3xx a druga mapka będzie pod Nitro bo będzie podlane a po co latać na podlanym sofcie na codzień ![]() kilka fot z VAG RACING zlotu kilka fot z Zlot Vag Racing Ułeż ![]() ![]() ![]() ![]() czas slaby 14.000 predkosc 174km/h pelen srodek 3/4 baku i opony cywilne (slicki nie weszły gleba za duza) dla porownania kolega z tą samą moca (z rolki równo) 13.500 na slikach . i bez tylniej kanapy tak wiec widac ile oponkami mozna ugrać :/ -------------------- 270+/510+
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 28 February 2005 Skąd: ozorków ![]() |
Bardzo ładne autko. Coraz bardziej te diesle mi się podobają. hehe Z nitro pod 400 już będzie hehe
-------------------- http://www.facebook.com/gekon.garage
Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu. |
|
|
![]()
|
|
karpiu zbieram dziengi po załozeniu glowicy zaworow walka i bedziemy dobijać targu
![]() Dzieki ![]() -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 28 February 2005 Skąd: ozorków ![]() |
Spoko nie ma sprawy:) Tylko jestem Kupriu nie Karpiu:D hehe
-------------------- http://www.facebook.com/gekon.garage
Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 17 September 2012 ![]() |
skoro projekt to czemu nie to? http://www.racingforum.pl/Projekty-i-modyf...je-aut-f30.html
-------------------- ibiza ALH 305/544
|
|
|
![]()
|
|
bo tam, sa grube projekty A moj to taki jak 1000 w polsce
![]() a w dziale ktory wrzuciles sa tylko grube 300+ na ropie ![]() -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]()
|
|
sporo po niżej 300. mimo to nie ważne ile masz koni ważne ze opiszesz zgodnie z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Czy ja wiem czy sporo
![]() ![]() ![]() Projekt jest non stop do przodu.. w ciagu 2-3 mies bedzie prawdopodobnie najmocniejsza ibiza przynajmniej na papierze ![]() -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 22 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
A kto tu o ropie mowi..wynuk bedzie z mrozNym Oddechem
![]() twojego wyniku nie gonie.. auto robie dla siebie juz mi troche malo 20 KM by sie przydalo i +75 minimum maks z NO 360-70 i bastaaa -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 31 July 2014 ![]() |
Projekt jest non stop do przodu.. Idzie na handel. http://otomoto.pl/seat-ibiza-aero-cupra-C34296647.html |
|
|
![]()
|
|
a gdzie tam.. dopiero co świeże turbo włożone.
|
|
|
![]()
|
|
idzie idzie .. Ale taniej niz 25K nie oddam wiec być moze zostanie
![]() -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
mam pytanko tą listwę Led Audi DRL - gdzie kupiłeś ? Widać to dobrze w dzień ? Może robić za światła dzienne ?
-------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Bardzo dobrze.. sloza mu jako dzienne .
Hidretofit .pl popatrz u nich -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 15 March 2009 ![]() |
to 500 niuta to na F80?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 December 2012 ![]() |
Remik i na F80 i na F120 na jakich się chce
![]() |
|
|
![]()
|
|
ja mam na Przedpotopowych Race783
![]() ale kolega w leonie ma HF80 i ni chu.. taki sam wykres jak moj .. i odziwo nic wiecej niedalo rady zrobic były dawki byl boost a moc nie rosla tylko Dymek Dzis shamowalem na mniejszych dawkach prawie bez dymnie i zjety bosst z 2.4 na 2.3bara i jest taka samam moc ale 70NM przy 2000 rmp lepiej ![]() na dniach na hamowni sprobojemy wykrzesac okolice 275-80 KM ![]() -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]()
|
|
Niema co męczyć nic z tego nie będzie. trzeba min ruszyć głowicę.
|
|
|
![]()
|
|
Czemu tak uwaZasz ?? Fiodor ? Paliwa jest w hu... zapasu i Powietrza trozke tez jedynie IC bym mogl zmienic bo blokuje chinol jeden
![]() -------------------- 270+/510+
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 17:37 |