![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 03 March 2015 Skąd: Mazowsze ![]() |
Cześć Panowie. Szukam firm lub osób zajmujących się tematem hydrografiki z Wwy, Łodzi lub okolic. Mam do zrobienia w carbonie lub black piano listwy z E46 coupe.
Google nie wyrzuca zbyt wielu firm, a jak wiadomo z polecenia najlepiej ![]() Poglądowy zestaw listw jakie mam do zrobienia: ![]() Listwy zdemontowane odtłuszczone i przygotowane do hydro. Jeśli znajdzie się ktoś z normalną ceną i ogarnięciem podrzucę jeszcze do końca tygodnia. Za oferty ok. 1000 pln, dziękuje za taką kasę to obszywam naturalną skórą w carbonie. -------------------- BMW E46 330cd Stage 3+ @ 332KM/607NM by TC-Performance
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Przepraszam, że nie do końca na temat, ale jak chcesz, żeby to wyglądało w węglu jak człowiek, to je oklej jakąś porządną folią, albo oddaj komuś kto zrobi to przy użyciu włókna węglowego. Jeśli folia, to zrobisz to sam, własnoręcznie, łatwy temat. Hydrografika lekko rzecz ujmując śmierdzi, te pseudokarbony z wody są fatalne. Fortepianowy - polakieruj. Też w hydrografice nie wyjdzie tak samo dobrze.
A na zdjęciu masz właśnie folię. |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 03 March 2015 Skąd: Mazowsze ![]() |
Dekory były obklejone folią 3M już po raz drugi niestety folia złazi na kantach i ciężko jest ją dobrze wyłożyć szczególnie na rączkach więc 3ci raz nie będę obklejał. Cena włókna jest tak zaporowa że odpada. Co do lakierowania w black piano to raczej nie wypali ponieważ klar na 99% będzie się rysował i po jakimś czasie będzie to wyglądać fatalnie. Ostatecznym wyjściem jest zakup skóry carbon (koszt 700-800 zł) i wyklejenie listw, z tym że skóra ma grubość 1-1,2mm i trzeba zmniejszyć jej grubość. Mam człowieka który ma w tym doświadczenie i by to ogarnął ale mieszka ode mnie 350 km a żeby wszystko było cacy musiałbym postawić u niego auto na parę dni. Mam dostęp do tej skóry, niestety nie znalazłem nikogo w okolicy kto by się na pewniaka podjął tematu a spieprzyć materiał to sam potrafię. Efekt na skórze widać choćby w tym E92 klagosza:
![]() ![]() -------------------- BMW E46 330cd Stage 3+ @ 332KM/607NM by TC-Performance
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Szukaj nie gryzie. Na forum nie raz padały nazwy firm. Ja Ci polecę Hydrotransfer, mam u siebie ich robotę i jest bardzo ok.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 08 July 2012 Skąd: Mordor (W-ch) / Opole ![]() |
-------------------- Viki`B powered by y/z16xe (ruda tańczy jak szalona :D )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 01 January 2013 Skąd: SAS garage :) ![]() |
Dokładnie o temacie TTE pomyślałem. Lepszej (na zdjęciach) hydrografiki "karbon stajl" nie widziałem. Do tej pory widziałem jedynie szaro czarne kwadraciki
![]() -------------------- _http://400metrow.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Kto co lubi ale to tandeta. Od razu widac ze to folia. Widzieliscie z bliska ze polecacie ? W ogóle karbon ? Wątpie.
Zrób cienko oprawioną skórą. Albo zostaw serie. -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Hydrografika to nie "karbon stajl" Wzorów jest tysiące, drewna, kamienie, metale itp. Obecnie ta technologia jest stosowana ma masową skalę w seryjnych samochodach - luksusowych również.
-------------------- SPONSORED BY detergens.pl Sprzątanie biur Warszawa
SPONSORED BY www.hydrotransfer.pl Hydrografika Warszawa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 14:07 |