![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 25 September 2008 Skąd: Myślenice ![]() |
Witam
Mam do sprzedania autko do zapie****** jakim jest Honda Civic EJ6 coupe z fajnymi modami. rok 97 Autko ma wpakowany silnik 1,8 B18C4 i jeszcze parę innych modyfikacji których i tak pewnie wszystkich nie pamiętam :> ale te co pamiętam: -B18c4 - koło zamach FIDANZY - skrzynia hybryda 1,2,3 krótka - zawias koniak - dolot z walcem K&M - przewody w oplocie wysokiej jakości - hample BIG 284, 260mm - fotele preluda - xenon chinol - jakiś tam wydech przelot ale jest w trakcie robienia 2,25 nierdzewa przelot - jakas tam elektryka szyby szyberdach - zalany Valvoline VR1racing 10w60 - itd bo na pewno zapomniałem o czymś - a skrzynia ze szperunkiem. do auta mam 2 zestaw na swapa w pełni sprawny jedynie brak sprzęgła i jednej półośki i to dokładam do auta więc można sobie sprzedać lub na zapas zostawić bo kupiłem pierwsze zestaw b18c4 i szukałem do tego budy ale się trafiła buda z b18c4 więc swapik został ![]() teraz minusy zderzak jest do pomalowania i maska ponieważ poprzedni właściciel zmienił na xenony od polifta i wymienił maske błotniki i zderzak tez od polifta ale nie zdążyłem pomalować tego, zawiesznie do przeglądnięcia, synchronizator 3biegu (2ga skrzynia w zapasie) , lewy przegub. ogólnie auto ciągnie jak głupie robił je w MORAWICAR Kysy buda nie jest idealna auto było do pojezdźawek nocnych czyli do zapierdzielania i idealnie się sprawdza w tej roli ale wzieło mnie na driftowoza i dlatego sprzedaje lub wymiana na 200sx s13 z sr20det lub zdrowa bude z ca18det albo s14 s14a z moją dopłata. cena jaka mnie interesuje to 10500 za całość z 2 silnikiem lub bez 2go zestawu swapa 8200 auto można oglądnąć w Myślenicach koło krakowa tel 600612782 Krzychu jakies foty na poczte moge zesłać |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 22:16 |