![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 28 March 2008 Skąd: Miasto Boga ![]() |
DZIS WYSTAWIAM NA SPRZEDAZ SWOJA HONDE CIVIC,SPRZEDAJE JA DLATEGO,ZE MAM COS NA OKU INNEGO
W AUCIE ZOSTALO ZROBIONE WLOZONE BARDZO DUZO SERCA ORAZ $$$$ JA DBAM O AUTA I NIE MA TU MOWY O JAKIMKOLWIEK HANDLAZU AUTAMI,ROBILEM JE TYLKO I WYLACZNIE POD SIEBIE I DLA SIEBIE,TAK WIEC PRZYSZLY WLASCICIEL BEDZIE NAPRAWDE ZADOWOLONY Z ZAKUPU,TERAZ DELIKATNA SPECYFIKACJA I TO CO ZOSTALO ZROBIONE W AUCIE SILNIK: - B16A2 - Olej w silniku - Motul 300V Competition - świece NGK IRIDIUM IX - kable NGK RC-HE64 [Blue] - Cam Seal "BLOX" UKLAD DOLOTOWY: - Rura ze stożkiem - Doprowadzone powietrze ze zderzaka - Parówa - oddzielenie od komory silnika - Super Flow "FUJITA" UKLAD WYDECHOWY: - 2.25" - końcowy "ALA MUGEN" - Kolektor 4-1 2,5' UKŁAD PALIWOWY: - Regulator Ciśnienia Paliwa ELEKTRONIKA: - Vtec Light UKLAD NAPĘDOWY: - Skrzynia - Seria Y21 - short shifter - Fidanza - Engine Damper AEM - lekkie koło zamachowe - Fidanza - sprzęgło Exedy Stage 1 - OMNI QuickClutch Master Cylinder - Olej w skrzyni MTF HONDA - Magnetyczne śrubki "BLOX" ZAWIESZENIE: - Gwint TATechnix - Rozpórka Góra Przód "MUGEN - Lower Cross Bar / B-Pillar - Harness Bar UKLAD HAMULCOWY: - tarcze przód - tył: Bębny BODY-KIT: - Ambery Vision - Dokładka VTI - Lampy przód Clear Black - Kierunki Boczne OEM JP Stanley ŚRODEK: - gała na shorcie - Blox - Pasy TAKATA 6 punkowe 3' - Kiera MOMO - Naba MOMO - Rozpinka NRG - Zmiana tapicerki na całą czarną CAR-AUDIO: - Sony MOC: 170KM/160NM - FILM Z HAMOWNI ---- http://www.youtube.com/watch?v=2RImhVqhkDg Po strojeniu moc ok 190 KM - na mieko !!! LANS: - Nakładka na zawór Vtec'a - Vision - Korek wlewu oleju - Fujita - Spryskiwacze przeniesione na wycieraczki - Skarpetki Pomarańczowe MUGEN - Wygłuszenie bagażnika - Pełna konserwacja - Stickers'y Cena : 23 500 zl KONTAKT TYLKO TELEFONICZNY 793-909-529 -------------------- ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 02:05 |