![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Graty z Wagner Tuning jakie przyszły :-D
Wykonanie pierwsza klasa - pasuje p&p. tylko ta cena :-( IC zanim pójdą do klijenta przetestuje u siebie, postaram sie auto uzbroic w czojniki temp. przed IC i za IC a potem porownam z moim centralnym. Mam nadzieje ze przyda sie wszystkim test - zobaczymy co warte sa te wielkie IC Wagner Tuning Audi RS4 B5 Intercooler cechy zestawu: * Wysoka wydajność 255mm x 265mm x 90mm Intercooler Core * CAD / FEM zoptymalizowane zbiorników aluminiowych koniec * 4-warstwowe węże silikonowe dostępne w kolorze niebieskim lub czarnym * Lekka kompozytu węglowego kanałów intercoolerem * OEM mocowania * 46% więcej powierzchni twarzy intercooler vs OEM * 89% większy przepływ powietrza vs OEM * Nowy zderzak dolotowy powietrza o wysokiej Grill, światła przeciwmgielne OEM montażu * Prosta instalacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Kolektory wydechowe odlewane 3w1 Wagner Tuning
Nowe Audi S4 Wagner Tuning RS4 Evolution Exhaust Manifolds są wysokie redesign realizacji pierwotnego kolektorów fabrycznych. Oryginalny projekt dziennika OEM zmniejszenie przepływu gazów spalinowych droga do potęgi okradanie średnicy! Nasi inżynierowie usunięciu wąskich gardeł OEM za pomocą 3 w 1 połączone wzornictwo kolektora umożliwia nieograniczony ścieżki od silnika do turbochargers.This powoduje zwiększoną reakcję przepustnicy, szybciej turbo spool-up, a wyższe zdolności szczytowej mocy końca Kolektory te konstruowane są przy użyciu odlewania (traconego wosku). Dzięki temu osiągamy bardzo ładna i szczegółowa struktura odlewu. Materiał casting (DIN 1.4848) jest taki sam jak stosowany w produkcji kolektorów VAG TFSI i turbosprężarkami obudowach. Wszystkie kołnierze są w takiej samej sytuacji jak S/RS4 kolektorów serii, czyli jest 1:1 wymiany. Są one dostarczane z wysokiej jakości izolacji cieplnej pokryciem ceramicznym. Każda płyta jest dziełem wykonywania art.OEM + dopasowanie i wykończenie ułatwia instalację. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 17 January 2011 ![]() |
słownik
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Graty konkretne widać że są wykonane profi gratuluje zakupu !!
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Witam. Kolektory bardzo fajne a co do coolerów to najlepszy, najwydajniejszy, najpiekniejszy jak wstawisz "w dziure" to przestanie działac.
RS4 generauje ładne kreski na seryjnych coolerach jak go 15min chłodzisz przed pomiarem. Ale jak jedziesz swiatła/stop/swiatła/stop to sie okazuje ze auto ma 30% mocy mniej jak na dyno. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Mam kolektor wydechowy Wagnera i tez mogę potwierdzić wysoką jakość i niezawodność nic nie trzeba poprawiać
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 October 2002 ![]() |
SID - na boga, jak umieszczasz takie ślicznotki na forum (też mam "graty" Wagnera w aucie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
ech
![]() tak na szybko było czepiacie sie ![]() mam też IC do RS6 z WG -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 14:58 |