![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 13 September 2009 ![]() |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1018360368
Witam do sprzedania jest VW GOLF IV. Rok produkcji karoseri: 1998 (rok nieważny- ważne że bezwypadkowa pod tym kątem była szukana), rok silnika (audi A3) 2006r, rok zawieszenia i innych części takich jak dolot (1tys zł), turbina (4 tys zł), sprzęgło (2tys zł) to 2008r. Bardzo dużo nowych części o których tutaj nienapisze bo bym się niepomieścił chociażby akumulator żelowy (900zł) Auto posiada climatronic i tempomat, esp i inne niezbędne rzeczy. Silnik ma przejechane okolo 50tys km. Pierwszym właścicielem samochodu był Właściciel firmy tuningowej w której ten samochód został "zbudowany"- Dynosoft we Wrocławiu. Ja samochodem zrobiłem 18tys km. Sprzedaję ponieważ głównie robie trasy i potrzebny mi 4-drzwiowy samochód który mogę bez obaw dać swojej dziewczynie. Zaletą tego samochodu jest niewielkie spalanie: miasto: ok 7,5-9l ; trasa: 5,9-8l (wiec jak na samochód mający osiągi ok.6,5s do 100 km/h to praktycznie nic nie pali ![]() Oto spis modyfikacji: Silnik: Swap silnika z 1.4 benzyny na 2.0 TDI BKD by DynoSoft Wrocław Kolektor rurowy równoodległościowy pod turbo by DynoSoft Wrocław Big Turbo by DynoSoft Wrocław Sprzęgło i koło 2-mas - Sharan Wydech 3 cale Big Intercooler by DynoSoft Wrocław Dolot BMC CDA Zawieszenie i hamulce: Zawieszenie gwintowane przód i tył Elementy gumowe zawieszenia zamienione na polireutany Hamulce przód 312 mm od Cupry Leona Hamulce tył 256 mm wentylowane od Octavi RS Karoseria: Zderzak przód i tył, lotka od Golfa R32 Maska pozbawiona wycięcia na znaczek, grill "no-name", klapa wygładzona Zmiana koloru na 3 warstwowy lakier z najnowszej kolekcji Toyoty Poszerzone nadkola przednie i tylne pod koła 11x18 i 9,5x18 firmy TRACER TECH1 (ranty wykonane ze stali nierdzewnej- jedna nowa felga kosztuje około 900 $) Wnętrze: Fotele Recaro - podgrzewane, pompowane, wentylowane, idealnie trzymające) Kierownica limitowana seria Victor dedykowana do Golfa IV Zestaw wskaźników monitorujących prace silnika (ciśnienie oleju, temp. oleju, doładowanie) MOC : 260KM i 460NM (bezpieczna i całkowicie wystarczająca dla tego auta) Zachęcam do kupna ponieważ samochód robi niesamowite wrażenie przekładające sie jednocześnie na osiągi. Cena na felgach zimowych 28.500,00 PLN nie jest wygórowana ponieważ obejmuje w zasadzie tylko koszt części i robocizny- samochód gratis ![]() Cena z felgami widocznymi na zdjęciach 31.500,00 PLN Samochód można zobaczyć we Wrocławiu. Kontakt: 606-206-175 (Maciek) Dla osób zdecydowanych (z zadatkiem) jestem w stanie poczekać ze sprzedażą nawet 3 miesiące. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 13:40 |