![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
Ostatnio troszeczkę poszperałem i oto czego się dowiedziałem:
Opinie kilku speców od Porsche w tym Polacy ale nie tylko: GT2 - katastrofa nie do jazdy po ulicach, auto tylko na tor. 911 turbo wspaniały samochód na ulice do zabawy i szybkiej sportowej jazdy, także po torze. Super się trzyma jezdni. Jednym słowem: rewelacja! Zastanawiam się co może kierować człowiekiem, który kupuje GT2 i jeździ nim po ulicy... Może ktoś mi to wyjaśnić? -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 01 November 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Pewnie to samo co człowiekiem który jeździ 600-900 konną suprą
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
CYTAT("Frank":3b3hrvh5) Pewnie to samo co człowiekiem który jeździ 600-900 konną suprą
No nie bo wtedy kupiłbym GT2 a tego nigdy nie zrobię. Jak już to 911 turbo. -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 26 February 2005 ![]() |
To co powiesz o ludziach, którzy jeżdzą po ulicy replikamy Lotusa S7?
Inżynierowie Porsche wypuścili GT2 jako wersję uliczną, lżejszą i szybszą od Turbo. Fajniej się też jezdzi w zakrętach, oczywiście jeśli lubisz się pobawić. A że przy okazji jest doskonałym autem na tor - to już inna sprawa. Wydaje mi się, że bardziej niż o GT2 chodzi Ci o jakiś zatarg personalny. Możesz zawsze przyjąć, że znaczek GT2 ładniej prezentuje się pod szkołą/klubem niż "plebejskie" Turbo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 19 November 2003 Skąd: IL USA ![]() |
Turbo jest po prostu dla wielu za miękkie. A klient na 911 wybiera zwykle pomiędzy 911 bo tak już jest, że najpierw się nastawia na Porsche a potem wybiera które. To tak jak klient Ferrari nie będzie przed zakupem porównywał Modeny do 911 tylko kupi i tak Ferrari.
-------------------- Rafal
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Bo go na to stac...
-------------------- Kazdy ponad kazdym...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Hym... Może ktoś kupuje gt2 bo ma dobrą trakcję?
-------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
mario ROTFL BTW temat Karola był bardziej z jajem
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 February 2005 Skąd: Wesoła ![]() |
moim zdaniem GT2 to samochód dla ludzi którzy chcą szpanować "fajną bryczką za niebagatelne pieniądze" przecież nikt nie kupi bryki za 200000 euro tylko dla jazdy na tor. ci szczęśliwi nabywcy napewno mają jakiś inny wózek w garażu. GT2 to podobnie jak GT3 tylko chwyt reklamowy. różnią sie tylko zmienionym oprogramowaniem i kasą. ato że się trzyma jezdni to zsługa raczej opon niż literek. tak więc najfajniejszy jest podstawowy model.
a tak przy okazjii jestem ciekaw jak się jeździ 700 konną suprą po ulicach warszawy?? -------------------- Enjoy!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
CYTAT("TwinTurbo":ahahtx42) Zastanawiam się co może kierować człowiekiem, który kupuje GT2 i jeździ nim po ulicy... Może autobusy są za wolne ?? Added after 2 minutes: CYTAT("TwinTurbo":ahahtx42) Zastanawiam się co może kierować człowiekiem, który kupuje GT2 i jeździ nim po ulicy...
Niektórzy wolą hardcore od kompromisów w stylu wygodne fotele i komfortowa zawiecha -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Ja też bym wolał gt2.
Jak będę podstarzałym tatuśkiem to będę kupował auta z komfortowym zawieszeniem! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("pHej":23rc7n3a) moim zdaniem GT2 to samochód dla ludzi którzy chcą szpanować "fajną bryczką za niebagatelne pieniądze" przecież nikt nie kupi bryki za 200000 euro tylko dla jazdy na tor. ci szczęśliwi nabywcy napewno mają jakiś inny wózek w garażu. GT2 to podobnie jak GT3 tylko chwyt reklamowy. różnią sie tylko zmienionym oprogramowaniem i kasą. ato że się trzyma jezdni to zsługa raczej opon niż literek. tak więc najfajniejszy jest podstawowy model.
dawno takich bzdur nie czytałem -------------------- whatever
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
TT, nie wiem co chcesz nam powiedziec przez ten temat ???
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 11 November 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Chce ukazać wyższość swojej SUPRY nad GT2
Taki będzie jego wniosek końcowy -------------------- Jeśli ktoś szuka sponsora na fajny projekt i ma możliwość obklejenia auta reklamą sponsora to piszcie ... walendzik@advert-max.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 19 November 2003 Skąd: IL USA ![]() |
Ale Supra to gówno.
-------------------- Rafal
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 08 January 2004 Skąd: prosty chłopak ze wsi ![]() |
To chyba jakaś personalna prowokacja, a nie chodzi o porównanie jakichś tam samochodów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 21 April 2004 Skąd: Łódź ![]() |
odpowiedź:
...TAK to jest fajny samochód.... ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 09 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Tak GT2 to jest fajny samochód IMHO dużo lepszy niż Supra po nawet największych modach bo to Porsche a nie jakaś wydłubana wiertarka - no offence ale takie jest moje zdanie.
-------------------- srtb
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT("RafalW":3pra3mp1) Ale Supra to gówno.
Mocne słowa,ale w porównaniu do gt2 to fakt. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Pruszków ![]() |
heheh ale pitolenie
mając kase na GT2 niek by nie szukał Supry bo to nie ta liga klientów GT2 to porsche czyli przedłużenie fiuta... Supra to prawie masówka, przynajmniej nie kojazy sie snobistycznie -------------------- Brakuje mi VTEC'a :(
MX-5 uczymy się RWD |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 20:50 |