![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 30 November 2004 Skąd: Brodnica ![]() |
[url=http://imageshack.us:22ewjkqb]
![]() Tyłeczek zbyt łagodny: [url=http://imageshack.us:22ewjkqb] ![]() [url=http://imageshack.us:22ewjkqb] ![]() [url=http://imageshack.us:22ewjkqb] ![]() Wnętrze w wydaniu luksusowym (czekamy na wykończenie w czarnej skórze i aluminium ) [url=http://imageshack.us:22ewjkqb] ![]() ![]() Dopóki nie wyjdzie "M" topową wersją jest 335i (306 KM, 400 Nm, 5,5 s. 0-100 km/h - ładnie , 250 km/h). Inne wersje: - 325i (218 KM, 6,9 s. 0-100 km/h, 247 km/h); - 330i (272 KM, 6,1 s. 0-100 km/h, 250 km/h); - 330d (231 KM, 6,6 s. 0-1-- km/h, 250 km/h). Wszystkie poniżej 7 sekund do setki . |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 05 October 2005 Skąd: Poznań ![]() |
nie no ten tyl jest straszny co oni zrobili
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 08 September 2005 Skąd: Świdnik ![]() |
Mi się podoba
To ma być luksusowe coupe a nie sportowy samochód z prawdziwego zdarzenia. Gorzej jak tak samo będzie M3 wyglądała, ale jak będą agresywne spojlery to obraz nieco się poprawi. -------------------- Niech moc będzie z wami!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 30 January 2005 Skąd: GGC Inc. ![]() |
Tył mi przypomina Audi A4 po faceliftingu... porażka.... ale ogólnie bryła całkiem zgrabna, ale o gustach sie nie powinno rozmawiać
-------------------- Sierra P100 pick-up 89r. - SOLD
Silvia S15 Nurburgring facelift edition - SOLD M3 E46 LCI www.nissantech.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Nie no...
Dramat -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 17 September 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
ten tył obleciałby gdyby była jakaś sensowna proporcja.
jak spojrzycie na zdjęcie z boku, to masywny przód, długa, wyciągnięta kabina i za mały tył... mnie się nie podoba... -------------------- aryjska puszka 2.0
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 22 April 2003 Skąd: Warszafka ![]() |
Mnie sie bardziej podoba Hamannos Stana.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 11 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Mi też się nie podoba wyglada jak ....
|
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
takie sobie...
ALE MOŻE BYĆ w m-PAKIECIE BEDZIE LALA;) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 19 July 2004 Skąd: łodz ![]() |
Tyłeczek przypomina mi bardzo jakiegos japonczyka. Chyba nawet jakas toyotke sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 08 May 2005 Skąd: Żyrardów ![]() |
Limuzyna się robi... i rzeczywiście zalatuje azją (i to taką z niskiej półki) Wydaje się cholernie ciężka optycznie. Nie podoba mi się. Czekam na m-pakiet
-------------------- 3.0 V6 ST220
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Dla mnie piękne BMW skończyły się na E46 a teraz robi się coraz gorzej...
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Heh ta 335i to ta z 3 litrowym rzędowym turbo (czy nawet biturbo)? To troche marny zysk mocy w porównaniu do 330i wolnossącej mają
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 13 February 2006 Skąd: Wr0c3k ![]() |
Jestem fanem BMW i nowe modele wogle mi sie nie podobaja w momencie wyjscia na rynek jednak po akims czasie je zaczynam tolerowac a potem mi sie podobaja.
NIewiem jak bedzie z tym modelem bo nowa trojka jest juz rok a dalej mi sie nie podoba xD O jedynce nie wspomne (slicznie wyglada zglebiona i w M pakiecie). Ale ogolnie jak bmw nie poprawi awaryjnosci nowych modeli to niewiem kto zostanie przy marce. Fanom nie podchodzi nowy desing wiec zostana przy starszych modelach , dresiarze przesiedli sie do audi i innych marek , normalni ludzie ze wzgledu na (teraz kosmiczna juz) awaryjnosc nie beda rownierz kupowac autek z monachium tak wiec tylko w stanach bedzie rynek zbytu. Wiem wiem straszne wizje ale jesli firma nie dopracuje pewnych rzeczy to bedzie w tak trudnej sytuacji finasowej jak mercedes na poczatku lat '90 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 06 February 2006 Skąd: Warszał ![]() |
Fajna, chociaż ten zezik z przodu... Wolę nową piątkę
-------------------- Michał [vRS]
Manual Devil |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 25 August 2004 Skąd: Kargowa - Berlin ![]() |
Historia się powtarza. Kiedy pojawiło się E36 ludzie piali, że "prawdziwe BMW skończyło sie na E30". Potem pojawila się nowa siódema, nowa "5" E60 i też ludziska z czasem zmienili zdanie na ich temat (oczywiście nie wszyscy)
Najnowsza trójka na żywo bardzo mi przypomina e46, jest zgrabna, zadziorna i naprawdę godnie reprezentuje image firmy. Jeśli zaś chodzi o najnowszą coupe, to czekam tylko na M-Pakiet... Jakoś w końcu muszą ewoluować te beemki, co nie?? -------------------- E38
|
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
E-36 i E-46 sa bardzo ladne, a te nowe Coupe nie bedzie sie podobac i tyle. Patrzac na te zdjecia to kola wydaja sie jakies za male. Jedak im dluzej ogladam zdjecia to przod wydaje mi sie w porzo. Tylko ten tyl nie pasuje i te przetloczenia. Zmiany troche nie w tym kierunku. Wiekszosci ludziom te nowe BMW serii 3,5,7 nie podoba. Zmiany troche nie w tym kierunku ida. Przykladem jest to ze musieli zrobic facelifting serii 7 bo slabo sie sprzedawala. Zeby i tutaj cos nie musieli poprawiac.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Nie podoba mi się. Tył wygląda jak z A4,do tego jakby coś na klape spadło z wysokości... Z boku z kolei razi ten tył,bo jest zbyt długi. Patrząć pod kątem od przodu przez bok wygląda jak skundlona M6.Ehhh...
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("rennen":5rzgtpmk) Heh ta 335i to ta z 3 litrowym rzędowym turbo (czy nawet biturbo)? To troche marny zysk mocy w porównaniu do 330i wolnossącej mają
911 Turbo też ma marny zysk(zaledwie 100 koni wiecej z porównaniem od CarreryS) Ale wystarczyło zmienić program wydech i jakies pare pierdół aby odmulic auto. Podejzewam że silnik 335 czyli 3 litrowy(beznyna) bi Turbo będzie hitem. i nie jeden entuzjasta bedzie mażył o czymś takim. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 30 November 2004 Skąd: Brodnica ![]() |
Podoba nie podoba a wystarczy spojrzeć na sprzedaż BMW i widać, że nie narzekają na brak klientów, czy to sreia 3, 5 czy 7. A trójeczka Coupe będzie schodzić jak świeże bułeczki, bo to BMW;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 10 July 2025 - 02:49 |