![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 06 March 2008 ![]() |
Witam, w związku z okazją kupna autka moich marzeń, sprzedaję aktualny samochód.
O aucie można poczytać na różnych forach związanych z tą marką. Nie sposób wypisać mi wszystko dotyczące tego auta. Za dużo tego. Ostatnio sporo części wymienionych na nowe za parę ładnych tysięcy. Auto ma delikatne mody. Mogę je zdjąć i zastąpić seryjnymi częściami które mam odłożone po wymianie. Ze względu na to cena jest do dużej negocjacji. Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt. Odpowiem na wszystkie pytania. Na pewno się dogadamy. Kontakt na PW, mail lub telefon 722 164 291 Auto takie jak wyjeżdża z fabryki w tej wersji, bez większości dokupionych przeze mnie dodatków. Do wzięcia od ręki za 29 tyś. Wystawiam fakturę VAT. Ogłoszenie na otomoto: http://otomoto.pl/ford-mondeo-st220-doinwe...-C19155157.html Ford Mondeo ST220, kolor performance blue z przebiegiem 181 tyś km z 2004 roku -silnik DURATEC ST 3.0 -skrzynia 6 bieg MMT6 -usportowione zawieszenie -światła xenonowe z automatycznym włącznikiem -automatyczna klimatyzacja -zestaw głośnomówiący bluetooth -radio Sony 6CD + bogaty zestaw głośników Lanzar -sterowanie radiem z kierownicy -wykończona skórą kierownica i gałka zmiany biegów -skórzana tapicerka - biała -podgrzewane i elektrycznie regulowane (8 kierunków) fotele RECARO z regulacją temp. -system ESP -podgrzewana przednia szyba -elektrycznie regulowane lusterko wsteczne -czujniki deszczu -czujniki parkowania -podłokietnik ze schowkiem -poduszki boczne, kierowcy i wszystkich pasażerów -felgi 18" wzór ST220 -elektryczne szyby przód i tył -elektrycznie składane lusterka z podgrzewaniem i ośw. podłoża -podgrzewane dysze spryskiwaczy -soczewkowe światła przeciwmgielne -spryskiwacze reflektorów -automatyczna regulacja reflektorów -koło zapasowe -przyciemnione szyby -owiewki szyb -komplet materiałowych dywaników + gumowe dywaniki na zimę -koła zimowe 16" W ciągu ostatnich kilkuset km zmienione: -Olej + filtr -Hamulce przód (nowe zaciski, nowe klocki, nowe tarcze) -Hamulce tył (nowe tarcze brembo, nowe klocki ferodo, odmalowane zaciski) -Płyn hamulcowy -Nowe sprzęgło i wysprzęglik (ok 5 tyś*km temu) Dodatkowo: -18" felgi OZ Racing Ultraleggera (Bardzo mocne i lekkie, w sam raz na polskie drogi) -Wydech Milltek Sport (Nie głośny, poprawiający delikatnie brzmienie silnika V6) -Przewody hamulcowe w oplocie ze stali nierdzewnej GOODRIDGE -Płyn hamulcowy ferodo o wysokiej temp wrzenia -Większe hamulce z przodu z Forda Focusa ST225 (Zapewniają o wiele lepsze hamowanie w stosunku do seryjnych które są bardzo słabe) -Zewnętrzne oświetlenie wymienione na białe LED -Drobnostki o których już dokładnie nie pamiętam Cena za samochód, wszystkie wymienione wyżej elementy plus wszystko to co zostało po wymianach w cenie 40 000zł Możliwe przywrócenie do stanu seryjnego i znaczna redukcja ceny. Wszystko do indywidualnego ustalenia i negocjacji! Auto zadbane, czyste, delikatnie traktowane o czym świadczy chociażby wymiana sprzęgła dopiero po 175 tyś do potwierdzenia w serwisie Forda. 80% jego przebiegu to jazdy w trasie. Nigdy nie oszczędzałem na jego eksploatacji, jeżdżone zawsze na dobrym oleju Mobil1 i paliwie Verva 98 oraz serwisowane pod moim okiem. Na wszystko posiadam faktury. Decyzja o sprzedaży jest nagła podyktowana ogromną okazją kupienia innego auta o którym od dawna marzę, jeśli nie uda mi się*w najbliższym czasie realizacja tej okazji, auto zostanie ze mną. Sprzedaję w mojej ocenie za małe pieniądze. Jestem gotowy na spore negocjacje ze względu na to że nie mam zbyt dużo czasu na zakup wspomnianego wyżej samochodu. Ciężko było mi podjąć decyzję o sprzedaży, niestety nie dam rady utrzymać dwóch aut naraz. Auto nie jest idealne, posiada kosmetyczne wady które są do zrobienia takie jak np przedni zderzak uszkodzony przez potrącenie psa. (Posiadam oryginalny nowy do wymiany). Niczego nie będę ukrywać, zainteresowanym pokaże*każdą najmniejszą ryskę na tym samochodzie. Wiem że nie jest to samochód dla byle kogo, to wyjątkowa wersja i kupującemu bardzo zależy na jej dobrym stanie. Pamiętam jak ciężko było mi znaleść zadbany egzemplarz z dobrych rąk. Kupiłem go z przebiegiem 110 tyś za 55 000zł a wpakowałem nawet nie wiem ile… na pewno sporo. Same felgi i wydech kosztowały mnie już 8000zł. Wiem że cena jaką proponuję nie jest mała w porównaniu do innych ofert choć i tak mam poczucie że tracę bardzo wiele. Wtedy też było dużo tańszych ST220, od dziwnych osób z dziwnie małymi przebiegami… Tak samo planuję teraz kupić auto o kilkanaście tysięcy więcej niż reszta, nie bez powodu… Mogę sprzedać auto w seryjnej konfiguracji i odłożyć dla kupującego wszystkie części aby mógł je dokupić później w odpowiednim dla siebie momencie. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 20:47 |