![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 04 August 2013 Skąd: Kraków ![]() |
Szybkie pytanie- czy ktoś z Was może polecić jakiś zakład zajmujący się flokowaniem w Krakowie i okolicach?
Pytanie pomocnicze- robił ktoś coś w firmie "Stick" w Krakowie na centralnej? Bo to chyba jedyne co znalazłem z Krakowa... -------------------- Było: e36 323ti, e36 328iT, e46 325ti, e39 m5
Jest: e81 n54b30a |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Kraków ![]() |
Ja polecam Rysia najlepszy fachowiec w krk : http://ct-vantage.pl/tapicerstwo-samochodowe.html
-------------------- CLA 45 AMG stage 2 Performance Package
_https://m.facebook.com/MercedesCLA45 M5 F10 710/900 było GTR MY17 jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 23 February 2006 Skąd: Kraków ![]() |
Szybkie pytanie- czy ktoś z Was może polecić jakiś zakład zajmujący się flokowaniem w Krakowie i okolicach? Pytanie pomocnicze- robił ktoś coś w firmie "Stick" w Krakowie na centralnej? Bo to chyba jedyne co znalazłem z Krakowa... Ja robiłem kilka rzeczy. Ceny ok , terminy tez, jakość bez zastrzeżeń. W Vintage tez robiłem ale nie Flockowanie. Jakość ok, cena ok, terminy- hmmmmmm i to duże, duperela zajęła kilka tygodni. -------------------- Celica Caros Sainz, Outback, Legacy, Q3. Jeszcze sie driftrajka na bazie taczek buduje :)
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 04 August 2013 Skąd: Kraków ![]() |
W CT-Vantage miałem robić całą tapicerkę, ale jakoś mnie pan Ryszard nie przekonał... Słyszałem dużo dobrych opinii o nich, ale jak zobaczyłem to zdjęcie biało-niebieskiej skóry w e46, które robił to jakoś mi się odwidziało... Zrobiłem w końcu w MG-Max z Sułkowa- taniej i jakość bez zastrzeżeń.
CELICA FAN- dzięki za info w sprawie Stick, problem polega na tym, że do zrobienia mam podsufitkę w e36 touring z szyberdachem i nie wiem, czy obszywać, czy flokować, ale jak mówisz, że są ok, to w poniedziałek do nich podjadę i podpytam... -------------------- Było: e36 323ti, e36 328iT, e46 325ti, e39 m5
Jest: e81 n54b30a |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 09:22 |