![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 27 November 2006 Skąd: Warszawa/Wawer ![]() |
-------------------- you can't be a proper petrolhead unless you've owned an Alfa
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Naprawdę mega test!!! Mają chłopaki pomysły
![]() Świetne! |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 10 February 2005 Skąd: Wałcz / Londyn ![]() |
dawno tak sie nie ubawilem
![]() tym razem to pojechali na maxa! rewelacja ![]() -------------------- jest BMW E30 3xxi - power'ed by (ex Bartek Chrzanowski) engine 3.5 turbo - tune up by Maleckis -
skaleczone 328i oraz e39 M5 _http://www.beemka-klub.pl |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 09 December 2009 ![]() |
Jak dla mnie to w prawie każdym odcinku mają coś innowacyjnego do pokazania, a jak nie mają to i tak ogląda się to jak dobry serial;) polecam najnowszą 14. serie, wg mnie najlepszą
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
I tak test Fiesty był lepszy IMO:
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 12 September 2006 Skąd: WO ![]() |
przez takie przesadzone "szoł" przestałem już to nawet z neta ściągać...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Ja tam wciąż oglądam to na zasadzie serialu, bo czasem robią rzeczy fajne (Amazon Special był IMO znakomity), natomiast 'tłumaczenia' są tak żenujące, że mi się nóż w kieszeni otwiera. Masakra, trzeba nie mieć wstydu, żeby coś takiego publikować, jak widzę takich katów tekstu, to aż zaczynam się zgadzać z pozywaniem ludzi wrzucających napisy do filmów...
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
od jakiegos czasu wole 5th...
a co do tlumaczenia Wojtku to sam wiesz ile zajmuje przetlumaczenie jednego odcinka... wiec latwo mozna sobie odpowiedziec na pytanie kto takie napisy robi... i to za darmo ![]() -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 01 January 2010 ![]() |
nawet sporo przelecial.
dobry test, szkoda ze niszcza, ale ma to plusy potencjalny wlasciciel wie co go czeka ![]() momentami jest zabawny ale i trzyma w napieciu, bardzo mi sie podoba -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
nie trzeba mercedesa SLS AMG zeby przejechac tunel dachem do dołu
![]() fajnie sie to ogląda ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Series 12 była jeszcze spoko, 13 do przeżycia, ale jak patrzę na to biedne Twingo to mi się płakać chce. Z porządnego, całkiem śmiesznego i świetnie poskładanego programu dla miłośników porządnych samochodów (patrz genialny test Bentleya Brooklands) zrobiła się kupa gówna i rozrywka dla debili. Jeśli tabloidy i inne czasopisma żerujące na życiu znanych ludzi i wymyślające durne historyjki można za Jadwigą Staniszkis nazwać pseudoprasą, to TG należałoby określić mianem pseudotelewizji. Żen.
EDIT: Hwojtek, znam ten ból. Próbowałem swoich sił w tłumaczeniu, i wiem, że dałoby się to zrobić pierdylion razy lepiej niż to g... i inne podobne. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 27 November 2006 Skąd: Warszawa/Wawer ![]() |
Oczywiście wszyscy teraz napiszą: "szkoda samochodu", "mogli by mi dać" itd.
Top Gear zmienia się niestety na show (taki Szymon Majewski Show o motoryzacji ![]() -------------------- you can't be a proper petrolhead unless you've owned an Alfa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 17 October 2006 Skąd: Bielsko-Biala ![]() |
240Z, to według Ciebie jaki jest dobry program samochodowy?
Top Gear jest czymś w rodzaju ogólnego show w tle którego jest motoryzacja, nie ma drugiego tego typu programu, który jest ciekawy, zabawny i fajny. Wybacz, gdzie jeszcze wystąpili drifterzy z D1GP? Albo gdzie można zobaczyć ciekawe wyprawy - Vietnam Special albo przytoczony juz Amazon special? Gdzie można zobaczyć testy w których ściga się jakiś super samochód z innym środkiem transportu, przez pół Europy albo Japonii? Albo w końcu, gdzie robią zadania w stylu "Porsche za 1500Ł"? Jak dla mnie, to Top Gear rządzi. -------------------- www.swagdrift.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś się tak nie rozpisywał. Cóż, wytłumaczę.
Aż do 12-13 serii TG był świetnym programem. Dopiero niedawno się do niego przekonałem, ale obejrzałem już wszystkie odcinki i znakomita większość przypadła mi do gustu. Z kolei seria 14-ta jest durna i przekombinowana. Na cholerę rozwalać porządny, nowy samochód jakim jest Twingo 133, wpieprzać się sterowcem z podczepioną przyczepą (która wygląda jak N126) w przestrzeń powietrzną lotniska Norwich i robić animacje ze statkami kosmicznymi w teście LF-A? Jakie wady miały "stare" sposoby testowania (vide test Brooklandsa) że TG postanowiło przedstawić 350mln swoich widzów kupę gówna zamiast starego, dobrego show? |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Top Gear zmienia się niestety na show zmienilo sie juz jakies 3 lata temu conajmniejCYTAT Gdzie można zobaczyć testy w których ściga się jakiś super samochód z innym środkiem transportu, przez pół Europy albo Japonii? wyscigi nawet fajnie sie oglada ale przepraszam ciebie bardzo co oni tam "testuja"??CYTAT Jak dla mnie, to Top Gear rządzi. zgodze sie z toba jezeli dopiszesz "Ł" na koncu wypowiedzi ![]() wole ogladac shootouty pomiedzy Tiffem i Plato i testy drogowe Toma Forda -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
CYTAT Jakie wady miały "stare" sposoby testowania (vide test Brooklandsa) a jakich widzow jest wiecej?? znajacych i interesujacych sie motoryzacja czy takich ktorzy jak widza eksplozje przyczepy campingowej powiedza "wow" a pozatym brooklands byl jakies 1,5 roku temu czyli juz w czasach chlamowatego show -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 01 January 2010 ![]() |
ile kosztuje sls AMG a ile twingo renault sport 133 ?
jezeli nie widac roznicy to po co przeplacac. ![]() -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
zmienilo sie juz jakies 3 lata temu conajmniej wyscigi nawet fajnie sie oglada ale przepraszam ciebie bardzo co oni tam "testuja"?? zgodze sie z toba jezeli dopiszesz "Ł" na koncu wypowiedzi ![]() wole ogladac shootouty pomiedzy Tiffem i Plato i testy drogowe Toma Forda Zgadzam się w 100% . Oglądam TG z sentymentu. Trzeba sobie zdać sprawę że TG od kilku serii jest po prostu show o zabarwieniu motoryzacyjnym. Pod względem "merytorycznego" podejścia do motoryzacji 5th Gear rozwalił TG. -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 03 May 2004 ![]() |
W temacie tłumaczeń to ta z TVN Turbo (zdaje się Gałązka Salamon?) tłumaczyła nędznie, ale i tak była dobra w porównaniu z tymi co robią przekłady na BBC Knowledge. Nie da się oglądać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 17 October 2006 Skąd: Bielsko-Biala ![]() |
Ictus - fakt, zapędziłem się z tym "testowaniem".
240Z - mogę się zgodzić, że poprzednie serie były lepsze, ale nadal zdarzają się fajne odcinki - np ostatni Bolivia Special, czy wypad trzema GT do Rumunii. -------------------- www.swagdrift.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 07:32 |