![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 14 February 2006 Skąd: Poznań ![]() |
[Fim] Test BMW M5 przeprowadzony przez Jeremego Clarksona w znanym i lubianym, angielskim programie Top Gear:
http://video.google.com/videoplay?docid ... w+top+gear (Nie wiem ile Mb, bo nie pisze ) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
najlepsze sa wstawki z nawigacji:)
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 28 March 2005 Skąd: W-wa / CH ![]() |
Uff - myślałem, że Jeremy dał popis swojego niesamowitego subiektywizmu i nietrafności ocen, ale na szczęście w końcu nacisnął przycisk "M"
-------------------- sax vts 1.6 16V my'02 seria byl
WRX '03 jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 06 February 2006 Skąd: Warszał ![]() |
CYTAT (Nie wiem ile Mb, bo nie pisze Crying or Very sad )
80,5 MB Piękna jest ta nowa 5 te oczy... eh aż się rozmarzyłem A co do obiektywności Jeremiego, cóż przynajmniej gość ma Charakter przez duże CH. Top Gear to najlepszy program samochodowy jaki widziałem od kiedy obejżałem pierwszy odcinek nic już nie jest takie jak dawniej -------------------- Michał [vRS]
Manual Devil |
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
Troche to trwalo zanim uzyl tego przycisku. Najpierw zabral ///M5 do miasta aby pokazac jak grzecznie zachowuje sie bardzo mocny samochod, ktory jest prawie jak Diesel engine Po za tym to jak zwykle troche drwin z funkcjonalnosci elementow wyposazenia... swietny samochod i program
CYTAT("Ictus w podpisie":1bcxtet3) www.forum.topgear.prv.pl - polskie forum o programie Top Gear
Nie wiedzialem ze takie Forum moze istniec az do dzisiaj... fajnie jest pogadac o najlepszym programie motoryzacyjnym swiata. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 21:56 |