![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 January 2005 Skąd: Sopot | Elbląg ![]() |
[url:2wjgbzkm]http://www.futuresound.cz/download/cesta.mpg[/url:2wjgbzkm] 5:15min
230 w miescie, ponad 100 w zakrety; tak to sie robi w czechach |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 22 December 2003 Skąd: Sopot ![]() |
Czyli instrukcja obsługi jak spektakularnie tak jezdząc rozwalić się w miescie
Koleś killer ale tego typu zachowanie należy potępiać |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Film jest ostry i wart sciągnięcia.
A kierowca zdrowo poje@#ny. Sytuacji podbramkowych było troche... -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 06 December 2004 Skąd: Kraków ![]() |
heh 130 przez przejazd kolejowy... u nas by mu sie to nie udało... fajna muza.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 22 September 2003 Skąd: Kielce ![]() |
hehe, albo mam jakiegoś starego, lub niewłaściwego kodeka, albo ten film jest sprytnie zmontowany i w większości przyspieszony o co najmniej 20% (spójrzcie na momenty wyprzedzania, szybkość z jaką poprzedzajace wozy się chowają i prędkości aut jadących z naprzeciwka )
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Łódź ![]() |
CYTAT("Smasher E30":wuf9zebw) hehe, albo mam jakiegoś starego, lub niewłaściwego kodeka, albo ten film jest sprytnie zmontowany i w większości przyspieszony o co najmniej 20% (spójrzcie na momenty wyprzedzania, szybkość z jaką poprzedzajace wozy się chowają i prędkości aut jadących z naprzeciwka )
to nie wina kodeka :)widac że jest obraz za szybki , dobry wałek |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
no koles niezle zapina, w niektorych sytuacjach juz myslalem, ze gosc wypadnie jednak z zakretu.
trzeba przyznac, ze autko ladnie mu sie zbiera i trzyma drogi jak na taka kolumbryne... nie moge jednak stwierdzic, ze gosc jest kozakiem, jest poprostu niepowazny i juz -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 21 July 2004 Skąd: wawa ![]() |
Film w wiekszosci momentow jest przyspieszony. Widac to jak na dłoni. Wolalbym widziec, jak jechal naprawde, slyszec prace silnika. Nie mniej jednak fajny podklad muz. i oglada sie calkiem przyjmnie
-------------------- Rajdowy mistrz gminy Stare Babice '04, '05, '06 ; ))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Gosc jest debilem, a film jest beznadziejny... Szkoda 50MB transferu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 16 August 2004 Skąd: okolice Wawy ![]() |
jakis taki niemrawy ten filmik... 50MB- nie warto! Wcale nie jest to jakis hardcore moim zdaniem. 130km/h przez przejazd, to u mnie na wiosce sa lepsze rekordy - 160 km/h Cordoba przez przejazd , a sytuacji podbramkowych NIESTETY więcej naoglądalem sie ostatnio na trasie z Gdańska do domu a sam jechalem spokojnie... wariatów i u nas duzo, a moze i więcej. moim zdaniem filmik na 3=
-------------------- MISTRZ POLSKI klasy MINI ( 2007)
2008 - ET 13,21 :) > SKŁAD CZĘŚCI DO CIVICÓW 503-690-789 < www.CZESCIuRALFA.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Wydminy ![]() |
Film jest przyspieszony gdyby nie to byłby ok.
-------------------- SSS 2008 Modlin- 60ft 2.062, ET 12.625@186.55
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 21 May 2005 ![]() |
Moim zdaniem film wart ściągnięcia, ale kierowca to skończony debil i idiota, takich jak on powinni zatrzymywać i pałować na poboczach...
jeszcze zima |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 01 March 2004 Skąd: Silesia Zone ![]() |
heheh.. czesi nawet dobrego filmu nie potrafią zrobić
Najlepsza akcja jest w 4:42 minucie.. znak STOP -------------------- Black TiTS
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 09 March 2004 Skąd: Krakow ![]() |
CYTAT("Smasher E30":2bbfheaa) hehe, albo mam jakiegoś starego, lub niewłaściwego kodeka, albo ten film jest sprytnie zmontowany i w większości przyspieszony o co najmniej 20% (spójrzcie na momenty wyprzedzania, szybkość z jaką poprzedzajace wozy się chowają i prędkości aut jadących z naprzeciwka )
ja tez sie kapnolem o tym bo cos za szybko mu przyspiesza ... moja alfa 255KM i prawie 340Nm niema takiego kopa od 190km/h do 230 jak on... -------------------- prawda w oczy kole...a wtedy daje sie zakas pisania....gorzej jak za komuny...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 17 April 2004 Skąd: 3M ![]() |
Normalny to koleś nie jest, film słaby
-------------------- Focus 2.0 TDCi, czasem 2.0d i 3.0d od BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 09 March 2004 Skąd: Krakow ![]() |
CYTAT("spoon":3vaezvny) Gosc jest debilem, a film jest beznadziejny... Szkoda 50MB transferu.
debil nie debli, no niestety , takie poniekad sa "uroki" streetracingu. Ale mimo to przyznaje ze pare glupich zagran jest na tym filmie ktore potepiam. -------------------- prawda w oczy kole...a wtedy daje sie zakas pisania....gorzej jak za komuny...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 25 August 2004 Skąd: Kargowa - Berlin ![]() |
Nie dość że tylnonapędówka, to jeszcze zima. Widać, że facet/łepek jeszcze nie poczuł respektu do samochodu
-------------------- E38
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 03 July 2005 ![]() |
Znam lepszych świrów ale ten jest naprawde niezły.Co do tego że gośc jeszcze nie poczuł respektu do samochodu-niektórzy po prostu lubią tak jeździć i nawet wypadek w wielu przypadkach tego nie zmienia(wiem z doświadczenia;-)Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 31 October 2005 Skąd: Lębork Pomorze ![]() |
Mój Senator tak nie jeździ choć to też 3.0 24V Dual Rama i w dodatku Kombi, ale niestety automat cztero biegowy, nawet bokiem ciężko pojechac.
Na pewno miał elektryczną regulację amortyzatorów lub utwardzone zawieszenie bo coś się nie bujał na zakrętach. Manual czyni cuda jednak, ten silnik nawet z automatem dociska do siedzenia. Już pracuję nad zmianą skrzyni, wszystko mam tylko jeszcze tylko czas. No nic trzeba ćwiczyć, same takie umiejętności nie przyjdą. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 27 September 2005 Skąd: Lublin ![]() |
Dyskusja byla 4 miesiace temu..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |