![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Poszukuję na gwałt takich felg (lub podobnych):
![]() Kto u nas tym handluje? Narazie u sąsiadów znalazłem takie: ![]() http://www.powertech.de/felgen/felgendesigns-preise.htm Jak coś macie to walcie tutaj proszę bo mam tydzień na znalezienie tych kół i zakupienie ich... -------------------- Mori
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 12 February 2004 ![]() |
Parametry sa obojetne?
|
|
|
![]()
|
|
Sorry - ma być 15" - 7 lub 8" na szerokość (7 przód i 7 lub 8 tył).
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 19 January 2004 Skąd: Polkowice ![]() |
U mnie w Polkowicach jest zakład z felgami i oponami, koleś może je załatwić - na miejscu pewnie ich nie ma.
W cenniku mangelsy były od 300 do 400zł (za 15 cali). Myśle że we wrocku też można takie skołować a do Polkowic masz 100km. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: PŁOCK ![]() |
możesz podac tel kontaktowy do tej firmy, lub ich www ?
300-400 za 15" to ciekawe ile za 14" -------------------- IBIZA 1.4 8V
16,93 ET__Bemowo 16.09.2006 |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
Raczej z Mangelsów to nie ma 14'. Mangels robi felgi do terenówek. rowniez 15x10. Można kupić na stronie http://www.rajdy4x4.pl ,u Maćka Chełmickiego maciek@rajdy4x4.pl
-------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 19 January 2004 Skąd: Polkowice ![]() |
CYTAT("MARCIN--Ibiza":2of9jgtu) możesz podac tel kontaktowy do tej firmy, lub ich www ?
300-400 za 15" to ciekawe ile za 14" W tabelce były rozmiary i ceny, niestety nie zwróciłem uwagi na 14 (albo ich nie było). Nie zabrałem ulotki z cenami i nr. tel. ze sobą, w poniedziałek tam będę, wezme ulotke i jakby co to ją zeskanuje bo są na niej fotki felg. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Wrocek ![]() |
Mori jaki rozstaw śrób, może coś z matiga wybierzesz jest ich dość dużo.
-------------------- Jetronik employee
>>Tu byłem<< Ninja EVO(A Honda Hunter & V8 Eater) <b>[url=http://www.srtw.pl/portal.php:27mqq1nl]Streetracing Team Wrocław[/url:27mqq1nl]</b> |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: W-wa/POZNAŃ ![]() |
proszę sprawdź [url:gjsyvhqm]http://garbogor.com/product_info.php?products_id=677[/url:gjsyvhqm]
-------------------- 300 km/h to moje marzenie
Q. What do you use to get 5 people from 0-60 in 4.8 seconds? A. Two 911 Turbo’s or one BMW ALPINA B7! Minąłeś patrol policji? Nie bądź obojętny! MIGNIJ DŁUGIMI ŚWIATŁAMI... ostrzeż innych uczestników ruchu... |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 04 August 2004 Skąd: Tomaszów Maz. ![]() |
w Polsce gdzies pod Wroclawiem robia takie fele, tzn. przerabiaja oryginalne stalowe - wystawiali sie na Tuningomanii z felami do Merca...poszerzone i chromowane - cena 1800 za 4 szt. ale kontakt to musi zalatwic ktos z ok. Wroclawia...
|
|
|
![]()
|
|
bobik: nie wiem jeszcze. Okaże się później ... ET też nie znam.
Wysłany Nie Sie 15, 2004 10:45: Ta jest piękna: ![]() .. tyle że do osobówki raczej nie będzie pasować ... -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 06 September 2003 Skąd: B-B ![]() |
Czemu ma nie pasować do osobówki kolega miał taka dokładnie w garbusie.. Jak mnie pamięć nie myli to kiedyś takimi norauto handlowało
|
|
|
![]()
|
|
Mangels są felgami do terenówek - inna piasta itp. Jak będzie pasować do osóbówki to dobrze, ale nie chce mi się wierzyć...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
Mori a moze lepiej zastosowac jakies fajniejsze felgi do tego rekordzika - ja widziałem takiego na zywo własnie na tych stalówkach w 8x15 i wygladał niezle ale wcale nie rewelacyjnie - te felgi pasuja do terenowki a nie do ładnego klasyczngo coupe
moja propozycja to ![]() Jakby co to dam ci na PW namiar na firme co sprowadza te fele do polski w niezłych cenach .... http://www.ogwirewheels.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
Ale Garbus ma strasznie specyficzny rozraw śrub... |
|
|
![]()
|
|
cichy: bling bling widzę. Daj namiar - z chorej ciekawości dowiem się o ceny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
jesli to nie tajemnica mozna sie dowiedziec jakie sa koszty takieo szprychowego cuda?? i jak ta felga sie sprawuje w codziennym uzytkowaniu ?? (nasze drogi + szybka jazda np po zakretach)
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
CYTAT("voj2s":1ymf1w42) jesli to nie tajemnica mozna sie dowiedziec jakie sa koszty takieo szprychowego cuda?? i jak ta felga sie sprawuje w codziennym uzytkowaniu ?? (nasze drogi + szybka jazda np po zakretach)
Poszukaj tutaj -> http://hydroz.lowrider.pl/produkty.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 06 September 2003 Skąd: B-B ![]() |
CYTAT("Mori":17ez36i8) Mangels są felgami do terenówek - inna piasta itp. Jak będzie pasować do osóbówki to dobrze, ale nie chce mi się wierzyć...
Kolega ma mangelsy w sejcento ....jak ktoś nie wierzy to moge porobić fotki.... |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 28 October 2002 ![]() |
PvL to nie sa Mangelsy zapewne tylko PowerTechy, które mają rozstaw 4x100 i pasują do osobówek, a wyglądem przypominają Mangelsy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 17:05 |