![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Już czwarty raz - mam możliwość to nagrywam i udostępniam
Tede (bez naszej ulubionej Kasi, i pewnie to uratowało odcinek, bo reportaż wyszedł całkiem-całkiem...) wybrał się do Niemiec zrobić reportaż o pracy znanego tunera Porsche - firmy TechArt. ![]() [url:18scv38a]http://www.techart.de[/url:18scv38a] Materiał naprawdę IMHO wyszedł dobrze, stanowiska warsztatowe mają podobne jak w 9ff Jakiś pan z TechArt ciekawie opowiada o firmie, ogólnie miło poznać taki warsztacik [url:18scv38a]http://www.youtube.com/watch?v=o8OGh_Go_jA[/url:18scv38a] |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Uuu, niestety coś jest nie tak:
CYTAT("YouTube.com":3gdajuj0) The video you have requested is not available.
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process. |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("trueno2":20i6zsxa) Uuu, niestety coś jest nie tak:
CYTAT("YouTube.com":20i6zsxa) The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process. Umiesz przeczytać wyróżniony fragment? Filmik był świeżo po wrzuceniu, trzeba było poczekać kilka minut aż serwery Youtube'a przekonwertują go do formatu flash'owego. Już to zrobili, więc teraz jest wszystko OK - link z mojego pierwszego posta już działa. Miłego oglądania |
|
|
![]()
|
|
.
Najwidoczniej nie umiem... . Pozdrawiam . -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 22 December 2005 Skąd: Legnica ![]() |
fajny reportaz, tylko ten tede beznadziejny...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 18 April 2004 Skąd: warszawka ![]() |
totalne bzdury, prowadzacy program to poprostu zart, tzn laik prowadzacy program dla laikow.
techart potrafi robic dwie rzeczy! wnetrze ze skory oraz body kity i w obu przypadkach wypadaja swietnie, uwazam. reszta to balach! zadnych kitow do silnikow nie opracowywuja, dotychczas zamawiali kity lub motory w psi. w czasci zaopatruja sie w takich miejscach jak fvd. jeszcze niedawno gdy do nich dzwonilem to nie mieli zadnego wydechu do gt2/tt. na ich wszystkich katalogach jest napisane "made in germany!!!!" a wydechy biora z supersprinta itp. wracajac do ich specjalizacji to jesli chodzi o wnetrze to w polsce zrobicie rownie dobre o ile nie lepsze a jesli body kity to niestety tylko tam. |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("K...":q05aaxhf) prowadzacy program to poprostu zart, tzn laik prowadzacy program dla laikow. Ale tutaj to żeś odkrycia niesamowitego dokonał W każdym razie nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem Twojego posta... Czy twierdzisz że zdanie wypowiedziane przez faceta z TechArtu.... CYTAT (...)Wykonujemy oczywiście również przeróbki silnika. Wszystkich modyfikacji dokonujemy na miejscu, tutaj. Ten na przykład samochód wzmocnimy do 600KM(...)
...jest bzdurą, i że faktycznie to modyfikacja silnika zostanie zrobiona w firmach wewnętrznych? |
|
|
![]()
|
|
powiedzial ze wszystko projektuja na miejscu, a to bzdura, bo kupuja gotowe kity, zaprojektowane i testowane przez inne firmy.
jak ten tvn mogl wziac do prowadzenia tego programu takiego laika???? |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
bo to jest program dla laików. Sam tak napisałeś.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 23 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
no z tym prowadzącym to chyba nie dla laików tylko dla półmózgich yeti z głębokiej prowincji...
-------------------- we ride together, we die together...
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 17 November 2005 ![]() |
Panowie... prowadzacy jest znany i to sie liczy Chyba nawet nie zdajecie sobie sprawy ile osob to oglada bo jest tam tede...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 23 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
zdajemy... i właśnie to nas przeraża!
-------------------- we ride together, we die together...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 11 October 2006 ![]() |
Ja swego czasu zamówiłem tłumik końcowy Techarta do Carrery 4s.
Nawet fajnie brzmiał , tylko okazało się , że jest włoskiego Supersprinta tak na prawdę (i mógłbym go kupić u żródła taniej). -------------------- Subaru Impreza GT rally
Porsche 997 turbo 1:44,5 tor poznań (6.07.08 ASJ Porsche) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 17 June 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Fakt,że na tle innych tunerów prosiąt,mody około 600 KM nie walą na kolana.
Natomiast rozmach przedsięwzięcia,hala oraz ilość zleceń-owszem. -------------------- Bez sportowego auta byłbym niczym król Jan Bez Ziemi.
Lubię to! : 350Z,Viper SRT,GT-R,Carrera GT,911 Turbo & GT2 & GT3,599 GTO,F12 Berlinetta,Aventador,SL 65 AMG,6.5 & 6.3 AMG,Aston Martin,Koenigsegg,Pagani,GT-Polonia,Moscow Unlim 500+,Royal Purple,Project Mu,Underground Racing,AMS. |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("K...":1fsgp0rj) jak ten tvn mogl wziac do prowadzenia tego programu takiego laika????
Kto jest w dużej mierze odpowiedzialny za program? Nasz kolega forumowy darksmile - można by go teoretycznie zjechać że dopuścił program w takiej formie na antenę... ale co to da? I czy tak faktycznie to jego wina? Nie, według mnie nie - spójrz na to od strony dyrektora programowego TVNu, czyli właśnie darksmile'a. Coś co zajmuje czas antenowy, musi być dochodowe, musi przyciągać dużo małolatów... i nie tylko. Nie wiem czy sobie co poniektórzy zdają sprawę, ale jest naprawdę sporo osób w wieku około 30-35 lat, które wcale nie mają downa, a myślą że samochód F1 nazywa się bolib, Subaru Marcina przy starcie z potrzymania wali ogniem z wydechu, bo ma źle wyregulowany gaźnik, a Supra Siary powinna jechać ponad 600km/h (bo przecież Ferrari ma 600KM i jedzie ponad 300km/h, a tu jest 2x więcej mocy, więc i powinien jechać 2x szybciej...). Może i takich Ktosiów da się zreformować, ale żeby oglądali program, musi być coś dla nich interesującego. A Tede, znany raper w szerokich spodniach z blond lalą przyciągają uwagę. Jeśli zamiast tego, w programie będzie jakiś bliżej nieznany 99% populacji w Polsce koleś, np. GS i będzie opowiadał "podstawą dla auta była Corvette C3. Zainstalowaliśmy silnik LT1, który wyposażony został w stroker zwiększający pojemność do 6.3l, głowice AFR, wzmocnione podpory wału, został w całości zakuty, a następnie uturbiony turbosprężarką Tubbonetics T-106. Skrzynia biegów to TH400.... itp. itd. etc." to 95% widzów uzna, że 'facet nudzi' i nic nie będzie z tego rozumiała. A TVN to nie instytucja charytatywna, która ma szerzyć wiedzę, tylko instytucja która ma być dochodowa. I takie są prawa rynku. A z resztą - większość mojej wypowiedzi oparłem na tym co pisał sam darksmile, nie zacytowałem go dokładnie, bo nie pamiętam w którym temacie to pisał. My tutaj na forum (w tym i ja) sądzimy że OPT jest żałosne i beznadziejne (bo z naszego punktu widzenia może i jest), oraz że Czas Tuningu może ideałem nie był, ale przynajmniej dało się go oglądać. Tymczasem kierownictwo TVN sądzi że OPT jest lepszy od CT, bo ma większą oglądalność... sądzę że TVN jest w stanie zrobić ciekawy program z dużą dawką wiedzy technicznej, ale tego nie uczynią bo się nie sprzeda i będzie przynosił tylko straty. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
CYTAT("saleen":18osn6ic) CYTAT("K...":18osn6ic) jak ten tvn mogl wziac do prowadzenia tego programu takiego laika???? można by go teoretycznie zjechać można by, teoretycznie, ale opinię większości osób z tego i innych for darksmile ma głeboko w dupie bo upaja się słupkami, które co rano dostaje na maila z Działu Analiz. A z których to słupków rozlicza go szef. Wyjasniam to nie Tobie saleen, bo reszta postu dowodzi, że w przeciwieństwie do 99% userów masz przynajmniej minimalne pojęcie o tym jak funkcjonuje telewizja KOMERCYJNA CYTAT("saleen":18osn6ic) dyrektora programowego TVNu
dzięki, ale znacząco przeceniasz moją pozycję |
|
|
![]()
|
|
Który to już temat gdzie główną rolę odgrywa Tede? Bodajże 5? Żałosne, we wszystkich tematach jest mowa o tym samym, o tym, że Tede jest laikiem, że trzeba to traktować z przymrużeniem oka itp., itd. Tylko dlaczego to wszystko się powtarza?
Facet osiągnął popularność [program osiągnął popularność]. Jak już na forum sr.pl, tak o nim głośno [nie ważne jak mówią, ważne, że mówią], to ja sobie nie wyobrażam co jest na innych forach . Aha, saleen nie pije do tego, że nie masz publikować materiałów z OPT, jak masz taką możliwość to jasne, że są mile widziane, ale chodzi mi o to, że jak ktoś ma obejrzeć i komentować po raz enty jak to jest Tede prostacki, to lepiej niech sobie odpuści . |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("darksmile":29onquao) można by, teoretycznie, ale opinię większości osób z tego i innych for darksmile ma głeboko w dupie bo upaja się słupkami, które co rano dostaje na maila z Działu Analiz. A z których to słupków rozlicza go szef. to troche tak, jak wykonywac disco polo czy inny szit. niewazne, ze gowno - wazne, ze sie sprzedaje i jest z tego kasa.
mimo wszystko ja wybralbym "byc" a nie "miec". |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
Tia, zacznę robić materiały o Autronicu i będe je publikował w necie. Czy wtedy będe prawdziwy i zyskam wasz dozgonny szacun?
|
|
|
![]()
|
|
ja do tego goscia nic nie mam moze to z czego zyje ,chyba jakas muzyka sie zajmuje to moze i robi dobrze, w kazdym razie poziom wiedzy i sposob wyrazania swoich spostrzezen jest dramatyczny.
generalnie tvn to pewnie ulubiona stacja tego naszego spoleczenstwa, wraz ze wspanialymi programami, to tak jak z daewoo ktore upodobalo sobie polskie. a ta jego kolezanka to juz wogole brak slow, prowadzenie jakiegokolwiek programu nie majac zadnego pojecia o czym sie mowi to konkretne wyzwanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 13:10 |