![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 20 November 2022 ![]() |
Po sprzedaży e70 szukam czegoś mniejszego na co dzień. Po dłuższych przemyśleniach mam trzy samochody na oku.
Audi s3 8v Bmw 235i/335i Ewentualnie 335d lub trochę większe f10 535d (jednak po przesiadce z e70 wolał bym coś mniejszego) Sam nie wiem jakie inne samochody mogły by być w miarę bezawaryjne i dające jakąś większa przyjemność z jazdy. Głównie jeżdżę sam, na bagażniku tez mi nie zależy. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 October 2012 Skąd: Bytów ![]() |
Golf 7 GTI, aktualnie sam sprzedaję
![]() Napisałem priv. -------------------- Laguna 3 2.0dci
E36 323i |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 27 January 2010 Skąd: Częstochowa ![]() |
Infiniti q50s awd hybryda
-------------------- RRS SDV6, Tesla M3LR, Tesla S 100D, Lexus GX460 offroad
|
|
|
![]()
|
|
Infiniti q50s awd hybryda Akurat wertując forum natrafiłem na kilka tematów w których ten samochód się przewijał. Jedyne co nie przekonuje mnie do niego to fakt, że chyba ciężko z odsprzedażą takiego samochodu a jednak ja zamieniam auta co pół roku rok. Czy jednak się mylę? Co do golfa gti myślałem tylko nad wersja r ale tez się nad nim zastanowię ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 27 January 2010 Skąd: Częstochowa ![]() |
Akurat wertując forum natrafiłem na kilka tematów w których ten samochód się przewijał. Jedyne co nie przekonuje mnie do niego to fakt, że chyba ciężko z odsprzedażą takiego samochodu a jednak ja zamieniam auta co pół roku rok. Czy jednak się mylę? Co do golfa gti myślałem tylko nad wersja r ale tez się nad nim zastanowię ![]() Ja sprzedałem swojego przypadkowo znajomemu który się przejechał moim i nie chciał wysiąść ![]() -------------------- RRS SDV6, Tesla M3LR, Tesla S 100D, Lexus GX460 offroad
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 08 February 2016 Skąd: Piła ![]() |
Jak zmieniasz co pół roku to chyba bez awaryjnośc nie powinna być zmartwieniem.
![]() Jeśli w gre wchodzą importy to z mniej awaryjnych IS300/350 z 2GR-FSE powinien się zmieścić w cenie. |
|
|
![]()
|
|
Jak zmieniasz co pół roku to chyba bez awaryjnośc nie powinna być zmartwieniem. ![]() Jeśli w gre wchodzą importy to z mniej awaryjnych IS300/350 z 2GR-FSE powinien się zmieścić w cenie. Tak ale jednak mieć przez rok jakiś samochód a pół roku spędzić i mechanika to tak średnio bym powiedział Oglądałem dzisiaj lexusa rc 350 z USA. Dość ciekawy samochód. Na pewno nietuzinkowy na drogach. Jedynie środek jakos srednio mi podszedł ale porównując do e70 to i tak niebo a ziemia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 08 February 2016 Skąd: Piła ![]() |
Mam RC 300 AWD to w sumie to samo tylko skrzynia starsza 6stka i ucięte jaja na mapie.
Wygodne fotele, dobre nagłośnienie, z prowadzenia takie bardziej GT. Spalanie ~10l. Trochę ciężki i prima balerina na zakręcie to to nie jest. Ciekawi mnie jakie odczucia daje RWD z TVD. Do daily dobry wybór, tylko drożej niż IS wychodzi. Dla mnie właśnie środek jest dużym plusem, ale może dlatego że przesiadłem się z 35 letniego shitboxa i prosty styl mi podpasował. Jeszcze opcja wyłączenia wyświetlacza infotainmentu i bajka, nic nie świeci po gałach w nocy. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 08 March 2010 Skąd: Kielce ![]() |
zalezy, jakie roczniki i przebiegi, ale pod katem tras i jazdy wokol komina polecam mocno 335d E92
![]() Auto jest w miare bezawaryjnie (na pewno bardziej od dwulitrowek) i rozpracowane serwisowo, ma pare bolaczek, jak np przewody podcisnienia, klapki dolotu etc., ale latwych i niedrogich do opanowania, sam silnik i skrzynia (poliftowa) sa raczej pancerne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 05:55 |