![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 28 January 2005 Skąd: Tarnobrzeg ![]() |
Jestem tu nowy i uwielbiam BMW oraz tuning tych aut. Noi mam pytanie: Co to jest "BMW M Power" ? Tylko nie ziejcie ze mnie, bo mam narazie 16 lat
-------------------- Bayerische Motoren Werke ///M3 E46
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
BMW z seri M to usportowione wersje normalnych aut. np. ///M3 lub ///M5.Wieksza moc,zmiany w zawiasie itp,itd.
A swoja droga to rzeczywiscie wielki milosnik z ciebie skoro nie wiesz co to M Power.......:/ -------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("wi(L)ku":tztpuqgf) Jestem tu nowy i uwielbiam BMW oraz tuning tych aut. Noi mam pytanie: Co to jest "BMW M Power" ? Tylko nie ziejcie ze mnie, bo mam narazie 16 lat
Google twoją najlepszą przyjaciółką. http://www.google.pl - wejdz tam, wpisz M power i wertuj strony. -------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 12 February 2004 ![]() |
To jest M Power:
![]() Nie nalezy tego kojarzyc ze znaczkiem "M" na klapie bagaznika. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
Nie należy też tego kojarzyć ze znaczkiem na atrapie....
I zderzakiem szorującym nasze kochane polskie drogi.. (patrz trójka w Łomiankach ) pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 18 December 2004 Skąd: Zamość ![]() |
CYTAT("mile":27d8t81q) A swoja droga to rzeczywiscie wielki milosnik z ciebie skoro nie wiesz co to M Power.......:/
Dokłądnie lubisz BMW i nie wiesz co to Mpower czerwona kartka!!! |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Rafał323i":gihxyypu) CYTAT("mile":gihxyypu) A swoja droga to rzeczywiscie wielki milosnik z ciebie skoro nie wiesz co to M Power.......:/ Dokłądnie lubisz BMW i nie wiesz co to Mpower czerwona kartka!!! Dopiero zaczynam się z tym zapoznawać, wieć dajcie panowie sobie siana, bo moderator zablokuje ten post -------------------- Bayerische Motoren Werke ///M3 E46
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 25 December 2003 ![]() |
To Ty lepiej daj sobie siana z takimi bzdurnymi postami na forum , idz odrob lekcje bo dostaniesz 1. Jak sie zapoznajesz to ja proponuje poogladaj sobie katalogi z ostatnich lat oraz poszukaj w internecie jezeli jestes totalna noga w takim temacie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 18 December 2004 Skąd: Zamość ![]() |
Dokałdnie chyba pomyliłes forum co to ma wspólnego ze Streetracingiem? z takimi pytaniami wiesz kieruj sie gdzies indziej zacytuję kolege joker" Google Twym przujacielem" wpisujesz i masz po co zawracać głowę innym
|
|
|
![]()
|
|
Naprawdę widze, że jesteście przemądrzali. Weźcie się uspokujcie. To tylko pytanie o BMW M Power, a wy się już plujecie.Boże co za nietolerancyjni ludzie !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
twoje pytanie jest na poziomie wejscia do knajpy i zapytania co to jest piwo !!!!!!
nietolerancyjni za taka niewiedze to powinni palce obcinac -------------------- Czarna S2 BEST ET 13,09
Pomagam w sciagnieciu samochodu z USA , Transport na terenie USA , wysylka samochodu do Polski , zalatwienie formalnosci celnych w Gdyni. |
|
|
![]()
|
|
Dajcie wy mi wszyscy święty spokój. Dobra nie będę dawał głupich postów ale weźcie pod uwagę, że jestem młodym człowiekiem. Koniec tego tematu.Pozdro i nie piszcie już nic, bo mam dość waszych komentarzy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 06 July 2003 Skąd: Lux/Wawa ![]() |
Pieprzysz o tym mlodym czlowieku jakbys bylo jakies uposledzenie Bez przesady, majac 16 lat juz sie nie jest dzieckiem. Tu sa mlodsi, ktorzy potrafia sie wkrecic bo wiecej OBSERWUJA NIZ PISZA. Takze poczuj troche klimat zanim znowu cos napiszesz.
-------------------- Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 29 March 2004 Skąd: WF i WWL ![]() |
Sugeruje miesiac przerwy w pisaniu, tak na dobry poczatek!
Juz nie jeden taki przemadrzaly nastolatek tu byl, na szczescie latwo sobie z wami mozna poradzic. VTB -------------------- ex najszybszy SAAB w Polsce
ex pierwszy Viggen cabrio w Polsce Teraz jakiś marny 9-5 po chipsie by Coobcio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 09:47 |