![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
Jeśli kogoś ten temat zainteresuje, to chciałbym w tym wątku dzielić się spostrzeżeniami i obserwacjami na temat testowanych przez nas chińskich modeli aut, mocniej koncentrując się na ich mechanice. Oprócz tego będę tu publikował informacje dotyczące ich reklamacji, bo już mamy pierwsze sygnały, że ta jakość nie zawsze jest tak dobra, jakby niektórzy sobie tego życzyli.
Jeśli ktoś z Was ma już nowego Chińczyka, to dzielcie się opinią na ich temat. PS. Może ożywi to też życie forum? Na pierwszy ogień idzie Jaecoo 7 Offroad, chyba jeden z lepiej wykonanych pod kątem technicznym Chińczyk. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Cześć, widzę, że zrobiłeś materiał o chińskich autach. Czy ta wycieczka na Wielki Mur Chiński, która jest w programie tej darmowej podróży do Państwa Środka jest też all inclusive? Lecisz z grupą twórców motoryzacyjnych czy po prostu influencerów? Będziesz oznaczał płatną współpracę?
|
|
|
![]()
|
|
No gdzie płatna promocja
![]() Już mam pierwszych klientów z fuckpami w jednym z kluczowych modeli made in China, więc raczej na współpracę nie mamy co liczyć, bo jeśli się potwierdzą te problemy to będzie ciekawie. PS. Niektórzy z YT i dużych mediów nieźle się ostatnio wpakowało na płatną współpracę z dużym koncernem z Chin, także gwarantuje Wam, że nie usłyszycie za wiele złego od nich. Ale mnie to nie jara, a cyrografu nie podpisywałem. PS2. Jak ktoś ma Chińczyka, to niech śmiało piszcie, może coś właśnie wspólnie ogarniemy ciekawego. |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Uważajcie na pozwy, bo się sypią głównie z BYD.
-------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
BYD to ma tak "dobre" przedstawicielstwo w Polsce, że nawet auta oficjalnie nie udostępnią na testy, jedynie podczas prezentacji. Dlatego po pierwszej takiej prezentacji podziękowałem za współpracę do momentu, aż będziemy mogli zabrać auto na warsztat, pomierzyć na hamowni, sprawdzić na lotnisku itd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 01:22 |