Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Bardzo dobry blacharz/lakiernik i warsztat mechniczny dla "egzotycznych" aut, sprawa w miare pilna!
Performante
post Sat, 17 Apr 2010 - 19:11
Post #1

Forum Killer

Witam!
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na takie pytania, ale nie znam drugiego forum, gdzie ktos moze miec obycie ze specjalistami tego kalibru.
Temat ten przewinal sie w watku o Gallardo, ktory niestety umarl smiercia natrualna.
Mam do naprawy dwa samochody i niestety dotychczasowe doswiadczenia z warsztatami nie pozwalaja mi aby dac do zrobienia te auta "znajomym" - nie ta liga.
Do rzeczy:
potrzebuje namiar na warsztat ktory sie specjalizuje, ma pojecie i dostep do czesci oraz "know how" naprawy aut sportowych.
Pacjent nr. 1 to F360 Spider, lekko uszkodzone w tyl - pelno jezdne. Tutaj wiec naprawa konczy sie tylko na blacharce/lakierowaniu.
Drugie auto to DB9, tutaj oprocz naprawy blacharskiej potrzebuje tez dostep do czesci ktorych czesc juz mam, oraz do zlozenia silnika i ustawienia od nowa rozrzadu.

Pytanie podstawowe - kto moglby to zrobic? szukanie w internecie "w ciemno" moze skutkowac utopieniem masy kasy, na rzeczy ktorych mozna uniknac. ktos kto zna sie na sprawie zrobi to w godzine, a ktos kto bedzie sie uczyl, bedzie szukal tydzien.

Mam jednego magika w Bielsku (Bentley Serwis) - bardzo konkretny i rzeczowy gosc, niestety z braku czasu nie chce bawic sie w tak gleboka robote.

Wiem ze temat nietypowy i malo streetracingowy, ale licze na Wasza pomoc!

Dziekuje z gory.

--------------------
911 992 4S
M5 F90 800KM
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sat, 17 Apr 2010 - 19:11
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page