![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
Witam!
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na takie pytania, ale nie znam drugiego forum, gdzie ktos moze miec obycie ze specjalistami tego kalibru. Temat ten przewinal sie w watku o Gallardo, ktory niestety umarl smiercia natrualna. Mam do naprawy dwa samochody i niestety dotychczasowe doswiadczenia z warsztatami nie pozwalaja mi aby dac do zrobienia te auta "znajomym" - nie ta liga. Do rzeczy: potrzebuje namiar na warsztat ktory sie specjalizuje, ma pojecie i dostep do czesci oraz "know how" naprawy aut sportowych. Pacjent nr. 1 to F360 Spider, lekko uszkodzone w tyl - pelno jezdne. Tutaj wiec naprawa konczy sie tylko na blacharce/lakierowaniu. Drugie auto to DB9, tutaj oprocz naprawy blacharskiej potrzebuje tez dostep do czesci ktorych czesc juz mam, oraz do zlozenia silnika i ustawienia od nowa rozrzadu. Pytanie podstawowe - kto moglby to zrobic? szukanie w internecie "w ciemno" moze skutkowac utopieniem masy kasy, na rzeczy ktorych mozna uniknac. ktos kto zna sie na sprawie zrobi to w godzine, a ktos kto bedzie sie uczyl, bedzie szukal tydzien. Mam jednego magika w Bielsku (Bentley Serwis) - bardzo konkretny i rzeczowy gosc, niestety z braku czasu nie chce bawic sie w tak gleboka robote. Wiem ze temat nietypowy i malo streetracingowy, ale licze na Wasza pomoc! Dziekuje z gory. -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |