Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> BMW E60/E90/X3/X5 silnik kompletny N52B30A 258 KM
waw
post Sun, 06 Nov 2016 - 19:10
Post #1

Frequent User

Witam,
mam do sprzedania silnik N52B30 o mocy 258 KM pochodzący z BMW E60 530i z 2005 roku z manualną skrzynią biegów. Silnik po udokumentowanym (m.in. historia wydruków z przeglądów technicznych z ostatnich 8 lat) przebiegu 240 tys. kilometrów. Silnik nie wydaje siebie żadnych podejrzanych dźwięków, pracuje równo, prawidłowo wkręca się na obroty, ma moc. Nigdy nie jeździł na gazie. Silnik cały czas w aucie, można odpalić, posłuchać, zdiagnozować.
Vanos cichy, po podpięciu komputera z interfejsem INPA brak błędów. Motor pochodzi z auta, którym przejechałem osobiście około tysiąca kilometrów, sprawował się bardzo dobrze.

Kompresja równo 15 barów na wszystkich sześciu cylindrach - wartość jak w nowym silniku.

Cena 7000 PLN za słupek, 9000 PLN za kompletny silnik (z wiązką, komputerem, EWS, kluczykiem, osprzętem).

Jest też możliwość kupna kompletnego silnika wraz z manualną 6-biegową skrzynią, sprzęgłem oraz kołem dwumasowym - cena takiego zestawu to 10 000 PLN.

Odbiór osobisty/oględziny w Warszawie, również w weekendy, możliwy odpłatny dowóz.

W razie pytań proszę o kontakt na numer 600 39 80 99.

Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sun, 06 Nov 2016 - 19:10
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Wednesday, 10 September 2025 - 00:36