Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Audi S6 S6C4 AAN, USA sedan, manual, zadbany
wujek_maciej
post Thu, 24 Apr 2014 - 17:11
Post #1

Rookie

Witam!
Posiadam na sprzedaż piękne audi S6 C4. Jest w moim posiadaniu od grudnia 2009 i zostało w nim zrobione wiele rzeczy. Kod silnika to AAN, który posiada zmienione kości eprom na program MTM 303, dzięki czemu osiąga doładowanie rzędu 1,5 bara (seryjnie 230KM po programie 260KM - wykres z hamowni do wglądu). Samochód przerobiony na wersję USA - zmieniona tylna blenda oraz przednie kierunkowskazy wraz z oryginalnymi pozycjami żółtymi. Jest to wersja włoska, więc posiada listewki na nadkolach oraz elektrycznie regulowane i składane lusterka. Silnik na oryginalnych cewkach działa bez problemu i nie posiada żadnych wycieków, nie pali oleju, a jeździ na Valvoline 5W50. Rozrząd zmieniony przy 245tkm. Instalacja gazowa założona ok 4 lat temu całość BRC, a elektryka STAG 300-6 plus butla w bagażniku. Samochód posiada twarde, lecz nadal komfortowe obniżone zawieszenie Bilstein B8+ sprężyny Eibach -35mm. Skrzynia manualna 6-biegowa. Wszystkie szyby przyciemnione. Ostatnio zreanimowany ręczny, który działa a jest to rzadkość w C4. Sprzedaję tylko i wyłącznie z takiego powodu, że jeżdżę do pracy ok 100km dziennie i kupiłem inny samochód w dieslu a audi przez ostatnie półtorej roku zrobiło może 2 tys km i stoi w garażu i się kurzy smile.gif. Samochód nigdy mnie nie zawiódł a nowego właściciela na pewno też nie zawiedzie. Aktualny przebieg ok 259tkm Sprzedaję na kołach zimowych 16", letnie 17" za dopłatą. Nie interesuje mnie zamiana na nic innego prócz gotówki. Dla zdecydowanego kupca dorzucam parę części, które uzbierałem przez lata eksploatacji.
Dla zainteresowanych więcej zdjęć na maila.

Reasumując:
Kolor LZ9U- wulkanschwarzperlen. Z wyposażenia:
- sprzynia MANUALNA 6-biegowa
- quattro
- 4x elektryczne szyby + elektryczne lusterka
- elektrycznie składane i podgrzewane lusterka (+drzane dysze sprysków)
- czarna skórzana tapicerka
- tylna blenda USA + przednie kierunki USA z pozycjami
- alarm, imobilajzer
- przyciemnione wszystkie szyby
- wspomaganie, abs, chromowane listwy itd..

Na wszelkie pytania odpowiem mailowo na wujekmaciej@gmail.com lub PW, lecz najlepiej na miejscu, gdyż w samochodzie zostało zrobione na prawdę wiele. Jeśli jesteś pewny, że chcesz S6 z motorem AAN to dzwoń a na pewno się dogadamy.

http://otomoto.pl/audi-s6-s6c4-aan-usa-sed...-C32999917.html
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 24 Apr 2014 - 17:11
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 21:57