![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 28 September 2007 Skąd: Sędziszów, świętokrzyskie ![]() |
Koledzy mam taki mały problem.
Pacjent to Audi A6 2.5 tdi 1999r. Wychodzę dzisiaj rano przed blok a tu autko stoi z odsuniętymi wszystkimi szybami i odryglowanymi drzwiami ![]() Zamknąłem go z kluczyka i zamknął wszystkie drzwi, przy próbie otwarcia z kluczyka odryglowuje tylko drzwi kierowcy. Szyby się zasunęły bez problemu. Pojechałem do pracy, zamknąłem go, wyglądam za ok 2 godziny i znów wszystko otwarte i szyby odsunięte. Podpiąłem kompa i nie łączy mi się z centralnym zamkiem, z modułem komfortu i z szybami. Ma ktoś jakiś pomysł?? Auto zostawiłem na firmie i jutro po pracy chcę się za to zabrać. Z góry dzięki za podpowiedzi. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 September 2010 Skąd: Rzeszów ![]() |
Za to odpowiada moduł komfortu sprawdź czy go woda nie przylała , sprawdź wiązki w progu od kierowcy czy całe.
-------------------- Hamowania- chiptuning
Elektronika samochodowa BMW , Mercedes-benz Kodowanie kluczy |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 28 September 2007 Skąd: Sędziszów, świętokrzyskie ![]() |
Tak myślałem, bo teraz nie działa zdalne otwieranie wszystkich szyb.
Możliwe że woda z dywanika raz, drugi, trzeci się rozlała. Jak nie to to raczej zamek w drzwiach kierowcy. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
miałem identyczną sytuacją w swoim A6 z tego samego roku.....
Wymiana wkladki zamka pomogła bo byl uszkodzony jakis mikrosty i caly czas szedl impuls otwierania drzwi..... Od rau mowie... zamek w aso szeset pare peelenow:) |
|
|
![]()
|
|
Zamek na alledrogo 139 peelenów
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Mina jak sie otwierają same drzwi z nowym zamkiem z alledrogo - bezcenne
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
u mnie sie udalo ze i jedno i drugi banglało heheh:)
chodź wymiana tej pierdoly az taka super latwa nie jest:))) żeby nie chude raczki mojej połowki to chyba by sie skończyło na osmiu piwach:) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 03 January 2005 Skąd: Lublin ![]() |
podobno nowy mikrowyłącznik za 3zl z elektronicznego zalatwia sprawe
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 14 September 2006 Skąd: zza zakrętu ![]() |
podobna sytuacje miałem kiedyś w octavi. były zruszone styki kostka płytka centralki przy zamku w drzwiach kierowcy
-------------------- na nic koni kupa, gdy kierowca dupa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 06:00 |