![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 28 September 2007 Skąd: Sędziszów, świętokrzyskie ![]() |
Koledzy.
Potrzebuję schemat elektryczny instalacji silnikowej do motoru jak w temacie. Jest dużo błędów np : P1541- przekaźnik pompy paliwa - przerwa P1018- klapa kol. ssącego 2 - nie osiągnięto dolnego położenia krańcowego P3348- 005 sterowanie jednostki sterującej turbosprężarki - usterka elektryczna jeszcze doszedł P1633- czujnik 2 pedału gazu - sygnał za niski Problemem były zaśniedziałe bardzo mocno złącza pod lewą pokrywą na silniku. Ze stera silnika jednym kablem wchodzi mi teraz 12V i gdzieś to dzieje się w instalacji a nie powinno. Powinno ze stera masa wychodzić i przez to np błąd P1541. Jeżeli ktoś posiada to prosiłbym o podesłanie. Elsa mam ale mam też jakiś błąd i nie mogę za chiny przejść do schematów. Instalowałem już z 10 razy i dalej lipa. W SSP audi jest tylko obrazowo rozrysowane co do czego podpięte. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 30 December 2010 ![]() |
zmien jezyk na angielski lub niemiecki w ESLIE to i pojawią się schematy
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 28 September 2007 Skąd: Sędziszów, świętokrzyskie ![]() |
Już tak próbowałem.
Mam błąd 80004005. Instaluje się wszystko oki. Jednak później gdy chcę wejść w którąś zakładkę to pojawia się ten błąd. Już korzystałem z podpowiedzi na elektrodzie odnośnie tego błędu i dalej lipa. Problemem były zaśniedziałe bardzo mocno złącza pod lewą pokrywą na podszybiu. |
|
|
![]()
|
|
Problem rozwiązany.
Nie kopiowało mi jednego folderu z 12 i dlatego ten błąd. Pozdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 05:25 |