![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 03 June 2009 Skąd: Warszawa Grochów ![]() |
Jak w temacie. Astra GSi po przekładce. Wszystkie podzespoły przełożone z prawdziwej Astry GSi, którą jeździłem około 2 lata. Kupiłem "dawcę" budy, zawieszenie przełożone, silnik C20XE, skrzynia F16, cały wydech robiony w motowydechu na dwóch tłumikach, zawias KYB Ultra SR po przebiegu ok. 2 tys km, nowa uszczelka pod głowicą hamulce, tarcze brembo, klocki ferodo premier, roziercowny kolektor dolotowy oraz wydechowy, nowe drążki kierownicze z końcówkami, nowe sworznie.. W samochodzie zostało do zrobienia: dospawać do podłogi dwa haki na końcowy tłumik, wymienić opony (założone ze zbyt wysokim profilem, ale w niezłym stanie), ogarnąć środek auta, odpowietrzyć hamulce i nie wiem czy przypadkiem krokowiec nie jest do wymiany, bo coś nie równo chodzi na zimnym.. ubezpieczenie ważne (oczywiście rejestrowany jako 1.6), brak przeglądu! Podejżewam że dla mocno zainteresowanych mogę to ogarnąć!
![]() Fotki na maila wyślę bez problemu! Auto sprzedaję z powodów finansowych.. Pozdrawiam, Paweł Tel. kontaktowy: 516 890 149 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 21:37 |