![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 07 March 2008 Skąd: Ząbki ![]() |
Witam
Czy ktoś z Was miał styczność z wyrobami firm wymienionych w tytule. Czy to moze jest ta sama firma bo na zdjęciach wygladają bardzo podobnie. Na innych forach znalazłem tylko info o zestawach i gwintach tych firm. Opinie sa różne, albo OK albo że cholernie twardo. Mnie interesuja tylko amortyzatory, nie chcę obnizać auta a jedynie wstawić amortyzatory trochę zmieniające charakterystykę zawiasu na sportową/sztywniejszą (byle tylko nie było "betonu"). Ceny mają niezłe tylko nie wiem czy warto jeśli to ma wytrzymać np. pół roku albo krócej. Dodam że chodzi o Civica EG D16A9 92 r. Pozdrawiam |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Fałtekowo k/Warszawy ![]() |
Sprzedajemy MTSa ju zod jakiegoś czasu, póki co nie było żadnych reklamacji i marudzeń, sam jeżdżę na samych amorkach MTS i jestem z nich zadowolony, stosunek cena/jakośc najlepsza w mieście
![]() -------------------- https://www.rpmotorsport.pl
Katalizatory i tłumiki Magnaflow, Sklep tuningowy, Tuning Sklep, Tuning, Felgi Japan Racing, Multimedia i Car Audio Alpine, oleje Millers Motul i wiele innych, sprawdź |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 02 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Do zaakceptowania.nie jest to klasa b6 ale idzie bez problemu dla przecietnego wyjadacza spod swiatel bedzie ok.Mialem w e36 i mysle czy znow nie wziać.w hondzie napewno dluzej pozyja ze wzgledu na mniejsza mase auta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Ja pewnie w ciągu miesiąca wyjadę na gwincie mts'a. Potrzebowałem coś niskiego i twardego, a mts masakrował ceną konkurencję. Wkłady są wymienne ( przynajmniej na przodzie w seju ) więc w razie czego wkłady renomowanych producentów można dobrać na podstawie katalogu. Springi też są dostępne np. w AVO w Anglii, gdzie ceny są w miarę do wytrzymania a robią też pod konkretne potrzeby.
W jednym zdaniu: Nie jest to high end, ale spokojnie daje radę, a i na przyszłość jest jakaś nadzieja na poprawę fabryki ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 04 September 2008 Skąd: Karkonosze ![]() |
sorki za odgrzewanie kotleta ale sprawa pilna i bardzo wazna
musze kupic amorki. zastanawiam sie nad TA technix i MTS technik I tu pojawiaj sie pytanie do osob ktore mialy stycznosc z obydowoma produkami Jest jakakolwiek różnica miedzy nimi? TA mogę mieć taniej od MTS'a (480/650zl) będzie to latac na sprężynie apex'a w Mercedesie 190 -------------------- ...w poszukiwaniu odpowiedniego auta
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 11 January 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
wielkie roznicy nieczuc po mojemu mialem tehnixy w 190... i byly dobre na miasto nic wiecej twarde wmiare i chyba nawet ponad rok wytrzymaly nim pierwszy sie wylał
![]() ogolnie firmy na podobnym poziomie po mojemu... w e30 mialem raz mts z allegro potem ta od znajomego z wrocka i powiem ze jezdzi sie bardzo podobnie wiec po co przeplacac -------------------- Mechanika, Swapy, Naprawy [chwilwo zamknięci]
było bmw, były mercedesy teraz czas na ameryke :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam Czy ktoś z Was miał styczność z wyrobami firm wymienionych w tytule. Czy to moze jest ta sama firma bo na zdjęciach wygladają bardzo podobnie. Na innych forach znalazłem tylko info o zestawach i gwintach tych firm. Opinie sa różne, albo OK albo że cholernie twardo. Mnie interesuja tylko amortyzatory, nie chcę obnizać auta a jedynie wstawić amortyzatory trochę zmieniające charakterystykę zawiasu na sportową/sztywniejszą (byle tylko nie było "betonu"). Ceny mają niezłe tylko nie wiem czy warto jeśli to ma wytrzymać np. pół roku albo krócej. Dodam że chodzi o Civica EG D16A9 92 r. Pozdrawiam Różnica jest taka, jak między D2 a K-Sportem, czyli pomijalna ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 17:06 |